Vašek Matějovský zapíjel syna: Na oslavě nechyběla ani Pagáčová

[chooze:gallery;value:36183]

​Herec Vašek Matějovský se před pár dny stal tatínkem. Malého syna proto s přáteli pořádně zapil. "The fotr. Václav Matějovský," označila Pagáčová herce v příběhu na instagramu, kde nese velkou rundu panáků. Na už poněkud společensky unaveném Matějovském bylo vidět, že ta největší jízda jeho života ale teprve začíná.

To mu dali najevo i parťáci ze Snídaně. "Jeden z nás tří ještě nemá děti. Poznáš kterej?" připojili dotaz k vtipné fotce, kde s úsměvem září Johan Mádr, zatímco Ondřej Havel s Matějovským vypadají, že jim čerstvě narození potomci dávají pořádně zabrat.

[chooze:article;value:561752]

Matějovský v úterý své fanoušky potěšil oznámením, že jeho přítelkyně Karolína již porodila a i s dítětem jsou v pořádku. "Bylo nás tři. Je neskutečná. A on taky," složil partnerce poklonu herec. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Johan Mádr (@johanmadr)

Pod snímkem s chlapečkem se objevila vlna gratulací. "Obrovská gratulace," vzkázala herečka Alice Bendová. "Gratuluji," napsal kuchař Přemek Forejt. "Moc gratuluju, rodino," reagovala herečka Veronika Arichteva, která po boku Matějovského zazářila v komediálním seriálu O mě se neboj.

Dojatý Vašek Matějovský. Chtěl jsem být drsňák, ale tekly mi srdce (7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.