Moderní bydlení

Vašek po rozvodu s Evou: Manželka zničila naši dceru. Kvůli ní má blok

[chooze:gallery;value:32972]

​Rozpad pěveckého dua Evy a Vaška po 35 letech zarmoutil řadu fanoušků. Vašek Ševčík přiznal, že on sám už hudební partnerku, která by jeho bývalou ženu nahradila, hledat nebude. "Už to nechci znovu absolvovat, protože to byla hrozně dlouhá a piplavá cesta. Ten závěr mi navíc vzal veškerou chuť už někomu šlapat cestu hudebním byznysem," svěřil se zpěvák TN.cz.

Mrzí ho, že si s ním v budoucnu pravděpodobně nezazpívá ani dcera Evička, která tráví většinu času v Americe. Důvod, proč se hudbě dívka vyhýbá, je podle Vaška právě Eva. "Na mé dceři se hrubě podepsala babička a v podstatě i maminka, kdy jsme se několikrát chytli," popsal hudebník.

[chooze:article;value:571882]

Postupně ji totiž od zpívání měly odradit. "Ony jí říkaly: 'Nezpívej, jsi falešná.' Takhle se dá tomu dítěti vytvořit blok," vysvětlil Vašek. "Když jsem si s ní naposledy chtěl zazpívat, tak mi řekla: 'Tati, já zpívat nebudu vůbec, protože jsem falešná,'" dodal smutně. 

V dětství přitom hudbu milovala. "Ale zpívala strašně ráda," zavzpomínal. To, že Evička nepokračovala v rodinné dynastii zpěváků, ho ovšem zas tak nemrzí. "Já jsem ale neměl potřebu, aby byla zpěvačka," doplnil. S dcerou si prý denně píše a před časem se na něj přijela podívat do Čech.

[chooze:article;value:577886]

Redakce TN.cz kontaktovala i Evu Ševčíkovou, jejímž jménem se vyjádřila manažerka Petra Nováková. Podle ní se Evička zpěvu nevyhýbá. "Zpívají spolu na Vánoce," sdělila Nováková. Před lidmi dcera Ševčíkových ovšem nezpívá. "Ne, ona má jiný obor. Každý nemusí být zpěvák," doplnila.

Eva a Vašek se rozvedli. Manželství legendární dvojice se zhroutilo po 35 letech (8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.