Moderní bydlení

Vážná dopravní nehoda uzavřela dálnici D4. Na místě zasahoval vrtulník

Zdravotníci a další složky integrovaného záchranného systému vyrazili v pátek kolem poledne k vážné dopravní nehodě na dálnici D4. Informaci TN.cz potvrdila mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. "Podle mých informací tam došlo k nehodě dvou osobních aut. Na místě zasahuje záchranářský vrtulník," sdělila.

​Nehoda se podle Ředitelství silnic a dálnic stala přibližně na 11. kilometru. Původně byla doprava uzavřena v obou směrech. Po půl jedné odpoledne se však provoz podařilo ve směru na Strakonice obnovit a po 13. hodině se auta rozjela také ve směru na Prahu, ale jen jedním pruhem.

[chooze:article;value:577872]

"Před 12. hodinou na kilometru 9,5 ve směru na Prahu dostala řidička smyk a havarovala. Její spolujezdec následně vystoupil, nejspíše aby auto obhlédl. V tu chvíli ale dostala další řidička smyk a muže srazila," sdělil TN.cz k nehodě mluvčí středočeských policistů Pavel Truxa.

"Pacienta se středně těžkými zraněními jsme při vědomí předali letecké záchranné službě, která jej transportovala do Fakultní nemocnice v Motole," dodal pak mluvčí středočeských záchranářů Marek Hylebrant. Podle Poštové měl muž zlomenou nohu.

Nepochopitelný manévr. Zběsilý řidič málem smetl dva hasiče (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.