Vážná nehoda v Praze. Tramvaj srazila rodiče a jejich dceru

[chooze:gallery;value:34039]

Srážka tramvají s chodci zablokovala v úterý vpodvečer dopravu na Národní třídě v Praze. "Po sedmnácté hodině došlo v ulici Národní ke střetu tramvaje a dvou osob, muže a ženy. Oba byli zpod tramvaje následně vyproštěni a jsou v péči záchranářů. Policisté budou nyní zjišťovat, jak k celé události došlo," popsal pro TN.cz dění na místě mluvčí pražské policie Jan Rybanský. 

Záchranáři upřesnili, že sražení lidé byli tři. "Jedna posádka záchranářů byla poblíž, ta na místě nehody byla za minutu od volání, další dvě posádky rychlé zdravotnické pomoci a dva lékaři na místo zamířili hned poté. Dva chodci jsou ve vážném stavu, jeden z nich byl zaklíněný," dodali.

Oba vážně zranění měli být asi 60letí manželé. Muže museli záchranáři dokonce resuscitovat. Kromě nich se lehce zranila také jejich 25letá dcera, která si poranila hlavu. 

[chooze:article;value:529202]

Na místo vyjeli také hasiči, a to jak jednotky pražského dopravního podniku (DPP), tak i Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy. "Na místě zasahují naše dvě jednotky. Osoby jsou mimo tramvaj, asistujeme záchranářům a zaměstnancům DPP," uvedl k výjezdu mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Dopravu na místě se podle DPP podařilo obnovit krátce po šesté hodině odpoledne.

Praha bojuje s přívaly sněhu. Do terénu vyjela i speciální sypací tramvaj:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.