Ve Spojených státech je populární nový trend: Rande v ledové vodě

Perfektní způsob jak prolomit ledy. Tři minuty ve vodě, která má okolo pěti stupňů Celsia, nejsou pro každého. Online seznamky jsou nuda, v baru nevíte, na koho narazíte. V ledové vodě ale máte jistotu, že se seznamujete s odvážlivcem a s někým, kdo má rád netradiční zážitky.

"Cítím, že už jsem na vztah připravený, takže se do toho vrhám všemi možnými způsoby," řekl účastník ledového rande David Mendelovits.

Organizátoři tvrdí, že i přes ledovou vodu je rande pořádně žhavé. A kdyby vám náhodou došla slova a zamrznul mozek, nemusíte se bát, připravené jsou i pomocné kartičky s otázkami. "Prožívat extrémní emoce, když se snažíte někoho potkat, vám pomůže se projit," řekla účastnice tohoto rande Taylor McPhersonová.

[chooze:article;value:544007]

​Když spolu lidé dělají něco náročného, vytváří silné základy pro budoucí vztah. Hned od začátku jsou nezadaní zájemci jeden před druhým velmi zranitelní. V ledové vodě si nikdo na nic nehraje.

"Lidé jsou obvykle oblečení, na prvním rande mají jakousi masku, jako by chtěli udělat dojem," dodal Aryan Davani, ředitel Ice Pass.

Dvojice jsou během procesu vybírány náhodně. Jakmile je ledová lázeň u konce, můžou se svými favority prohloubit spojení v sauně. A netradiční proces očividně funguje. Organizátoři mají informace už o několika funkčních vztazích a minimálně jeden pár je zasnoubený.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.