Ve štábu Nerudové se slavilo, i když prohrála. Pavel i Babiš odjeli brzo

Tři hlavní volební štáby, kde se výsledkům tleskalo a skandovala se jména kandidátů, a to i v případě neúspěchu. Danuše Nerudová se sice do druhého kola neprobojovala, přesto se její voliči radovali. Jediný, kdo nevypadal příliš šťastně, byl její starší syn Filip. "Sice se nedostala do druhého kola, ale pro mě je vítězka," řekl.

Krátce po 20. hodině se ve volebním štábu Danuše Nerudové už sklízela technika. Jenže to ještě neznamenalo konec zábavy, mladí podporovatelé Nerudové to roztočili na tanečním parketu.

Klidnější atmosféra po oznámení výsledků byla ve volebním štábu Andreje Babiše (ANO). Ten místo zábavy myslel na práci. "Teďka jdu na poradu, čekají na mě už půl hodiny," prohlásil po chvíli.

[chooze:article;value:484584]

To Babišova manželka si užila zřejmě o něco zábavnější večer. Rozebírala rodinné záležitosti s Alenou Schillerovou (ANO). "Vždycky si máme co říct o dětech, já o vnoučatech. Dala jsem si jednu skleničku a zázvorový čaj, protože jsem trošku nachlazená," prozradila bývalá ministryně financí.

A slavilo se i ve vítězném volebním štábu Petra Pavla. Do nočních hodin se ale veselí neprotáhlo. V půl deváté večer vítěz prvního kola prezidentských voleb Petr Pavel odjel. Podle svých slov si šel odpočinout.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.