Ve vyhořelém domě hasiči objevili mrtvá těla. Policie zjišťuje jejich totožnost

Smutný konec měl zásah hasičů u požáru rodinného domu v obci Kamenička na Jihlavsku. Zemřít v něm totiž měli hned dva lidé. "Informaci o požáru jsme na lince tísňového volání přijali před 11. hodinou dopoledne a na místo události vyjely čtyři jednotky hasičů," sdělila TV Nova mluvčí hasičů Petra Musilová.

"Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na částku jeden milion korun. Požár zapříčinila technická závada na elektroinstalaci," doplnila později. Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů.

[chooze:article;value:562815]

"Zatím nemáme totožnost, příčinu ani dobu úmrtí obou osob. Byla proto nařízena soudní pitva," sdělila pak TN.cz mluvčí police Dana Čírtková s tím, že případ vyšetřují jihlavští kriminalisté. Podle informací TV Nova žili v domě dva lidé – muž se svou přítelkyní. Oba do 40 let.

"Na místo také zamířil pes kvůli odhalení případné přítomnosti akcelerantů hoření. Zásadní pro další vývoj vyšetřování bude právě odhalení příčin vzniku požáru a zjištění totožnosti obou zemřelých," dodala Čírtková.

Letní počasí nahrává polním požárům. Ke katastrofě stačí málo (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.