Ve Zbirohu tekla krev. Cizinec pobodal mladíka, ten mu odpověděl pěstmi

Náměstí ve Zbirohu na Rokycansku se stalo dějištěm krvavého souboje. Podle informací TN.cz tam měl alkoholem posilněný asi 27letý cizinec napadnout a dvakrát do ruky bodnout dvacetiletého muže. Ten ale útočníka následně přepral a zneškodnil.

Incident potvrdila také policie. "V neděli okolo 20. hodiny jsme přijali oznámení o fyzickém napadení na náměstí v obci Zbiroh. Na místo zamířily hlídky policie. Policisté útočníka zadrželi a následně zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví," informovala redakci TN.cz policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Podle webu Krimi-Plzeň pocházel agresivní cizinec z Rumunska a problémy s ním měly být už v minulosti. Na náměstí údajně například opakovaně rozbíjel lahve. V neděli večer ale jeho agresivita eskalovala.

[chooze:article;value:509959]

"Řekl tomu magorovi, že by si to po sobě měl uklidit. Ten se k němu ale okamžitě vrhnul a rozbil o něj lahev, čímž ho srazil na zem," popsal začátek potyčky mezi mladíkem a cizincem pro Krimi-Plzeň svědek. Mladík se ovšem nedal lacino a útočníkovi se bránil. Cizinec měl proto na mladého muže vytáhnout nůž.

"Dvakrát toho kluka bodl do ruky. A to neměl dělat. Ten pobodanej kluk mu pak pořádně naložil, zatímco nějaký kolemjdoucí tomu Rumunovi přišlápl ruku a další mu sebral ten nůž," dodal webu Krimi-Plzeň svědek. Podle další svědkyně byly nožem zasazené rány na mladíkově předloktí hluboké až na kost.

"Dvacetiletého muže jsme s bodnořezným poraněním ruky transportovali do nemocnice v Rokycanech," doplnila k mladíkovým zraněním mluvčí plzeňských záchranářů Mária Svobodová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.