Večírky, mlácení i vězení. Paris Hiltonová vydává šokující paměti

Svět modelingu, vlastní reality show Paris hledá nejlepší kamarádku, zveřejňování lechtivých snímků a nahrávek nebo opakované řízení pod vlivem, kvůli kterému strávila 45 dní za mřížemi.

Není divu, že se Paris Hiltonová objevila na stránkách světových bulvárů za poslední dekády tolikrát jako asi málokdo. Ještě aby ne, večírky byla posedlá už od svých 15 let.

"Všechen ten třpyt, všechny kostýmy, přitahuje jí to, je jako dítě v pohádce, ale zároveň je to jenom její štít," uvedla maminka Paris Kathy Hiltonová.

[chooze:article;value:486349]

Její bujaré mládí šlo ruku v ruce se vzdorem vůči rodičům, kteří ji vychovávali v poměrně přísných podmínkách. Několik měsíců strávila i na internátní škole a na tamní praktiky vzpomíná dodnes. Výjimkou prý nebylo bití ani škrcení.

"Tahle místa mají skvělý marketing a rodiny dětí nemají o ničem ani tušení. Moji rodiče mysleli, že mě posílají na normální internátní školu. V brožurách byly obrázky vysmátých dětí a duhy," popsala Paris.

I o tom teď 42letá Paris píše ve své nové knize. Má pocit, že její příběh nikdo na světě doopravdy nezná a chce ukázat svou upřímnou tvář. Už několik let podniká, věnuje se hudbě a hodně času teď tráví i se svým manželem a prvorozeným synem.

[chooze:article;value:491470]

"Byla jsem zvyklá procestovat 250 dní v roce. Ale teď jsem máma a spoustu věcí odmítám, protože chci být u všech důležitých momentů. Snažím se hodně pracovat z domova. Miluju svého chlapečka," doplnila.

Jeden z těch nejdůležitějších momentů, porod, ale propásla. Paris se rozhodla využít náhradní matku.

A dovolit si ji mohla bez mrknutí oka. Hodnota jejího majetku, bez ohledu na rodinné hotely, se odhaduje na šest miliard korun díky parfémům, oblečení nebo hudbě. V roce 2014 byla dokonce nejlépe placenou dýdžejkou světa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.