Vedlejší účinky léčby si vyžádaly krutou daň: Slováčkovou rozveselil její přítel

[chooze:gallery;value:32535]

​Talentovaná zpěvačka Anička Slováčková je důkazem, že i v nejtěžších chvílích se člověk může soustředit na to pozitivní, jako je radost, smích a láska. Slováčková sdílela, že si kvůli chemoterapii musela opět oholit celou hlavu. "No, tak do třetice všeho dobrého, hm. Nemůžu říct, že bych si na to dokázala už zvyknout," svěřila se na sociálních sítích.

Ztráta vlasů je podle ní velkým náporem na psychiku. "Jsou to jen vlasy, ono to zas doroste... Já vím, ale i tak to člověka dost, jak to říct slušně, vys**á a na nějakém vnímání sebe samotného to taky nepřidá. Ale jo. Jsou to jen vlasy. A zase narostou. Dříve či později. Zůstávám silná," doplnila zpěvačka.

[chooze:article;value:548351]

Ve všem jí pomáhá hlavně její partner, který i tak dokázal svou milovanou rozesmát. "Já jenom, že v poslední době na mě vyskakují furt šílenosti ze světa a přehršle smutných zpráv. Tak vám sem hodím dvě fotečky pro lepší náladu. Už nikdy nenechám svýho kluka, aby mi holil hlavu," podělila se Slováčková o několik snímků.

Na nich je vidět, že právě společný humor páru pomáhá i v momentech, kdy by mnohým nebylo do smíchu. "Smích léčí, Aničko, kluk má vkus. Je vidět, že vás má moc rád," zareagovala jedna z žen na zveřejněné snímky. "Teď jsem se tak zasmála. Jste skvělá," přiznala další z žen.

[chooze:article;value:553167]

Do konverzace se zapojila i herečka Mahulena Bočanová. "Tak tohle je fakt děs, holá hlava super sluší, ježek ještě víc, ale takhle na půl cesty je to fakt hardcore," reagovala herečka. "Punk není mrtvý," odpověděla jí záhy Slováčková.

Nejvtipnější moment Slováčkové: Na párty Milana Peroutky přišla v kostýmu Felixe:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.