Velikonoce hvězd: Slováčková překvapila. Žilkovou omladily stovky mužů

[chooze:gallery;value:28515]

Veronika Žilková prožila Velikonoce, které by jí mohl každý závidět, a hned do nich zapojila i nejmenší vnučku. Herečku kromě syna Vincenta a zetě Míry vyšlehaly stovky koledníků. "Děkujeme všem 220 koledníkům, díky kterým žádná holka z rodiny neuschne. I Róza stihla první pomlázku. Loni se narodila hned po pomlázce," svěřila se na instagramu Žilková. V obklopení mužů si užila svátky i Vondráčková.

Také Marek Ztracený se synem šli jako správní koledníci vyšupat ženy v okolí. "Firma Ztracení koledníci s.r.o.! Kvalitní šupání za skvělou cenu! Přijímáme platby, jak ve vajíčkách, tak i ve štamprlích. Slogan - S námi neuschnete. Krásné Velikonoce," zažertoval na sociálních sítích Ztracený. Tradiční Velikonoce s barvením vajec si užila i moderátorka Lucie Borhyová.

[chooze:article;value:549113]

Naopak Richard Krajčo s rodinou vyrazil na svátky do ciziny, kde společně podnikli túru i projížďku na koních. "Veselé Velikonoce. A vzhůru k nebi," poslal zpěvák pozdrav svým příznivcům na internetu z jedné z hor v Arabských emirátech.

Klasických tradic se úplně nedržela ani Anička Slováčková. Ta využila pověsti, že na přestupný rok mohou koledovat i dívky a vyrazila na pomlázku s kamarádkou. Společně si i zazpívaly.

[chooze:article;value:549090]

"Tak jaká byla vaše letošní pomlázka dámy? Využily jste toho, že je přestupný rok a zkusily si to na druhém břehu?" zeptala se zpěvačka svých sledujících. Zároveň s kamarádkou natočila i aprílové video, na kterém vtipkují, že pořádně zřídily. "To bude zase v alejích nablito," dodala Slováčková. Tradici, že šupat mohou na přestupný rok i dámy, využila také zpěvačka Lucie Bílá.

Velikonoce vrcholí: Na Moravě vyrábí unikátní kraslice (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.