Velká láska LP a reportérky TV Nova: Už mají společné bydlení a mluví o dětech

Jejich láska kvete už půl roku. Jelikož je ale LP jedna z nejznámějších zpěvaček světa, její diář praská ve švech a neustále se pohybuje na všech kontinentech. Přesto si ale hlídá, aby v Česku byla co nejčastěji. Nově si dokonce dvojice neváhala pořídit společné hnízdečko lásky. "Pořídily jsme si v Praze byt. V Praze je toho tolik k vidění, když jsem na šňůře, nemám moc příležitostí si ta místa projít," řekla zpěvačka.

Ivetu Maurerovou a LP od sebe dělí 16letý věkový rozdíl. Vztah jsou ale ochotny budovat i přes možné překážky. "Jsme spolu teprve šest měsíců, ale myslím, že nám to klape i díky vyspělosti a porozumění. A svět se díky cestování zdá menší. Taky je to hodně o komunikaci. Já jsem na vztahy na dálku zvyklá, život zpěvačky mě naučil," doplnila Laura.

Společný čas LP dělí mezi Česko a Los Angeles, kde bydlí. "Jsme spolu v neustálém kontaktu, každý den. Někdy je to těžké, protože s tím člověkem chcete být, chybí vám a milujete ho, ale vážím si každé společné chvíle a užívám si to na maximum," zmínila Iveta Maurerová.

[chooze:article;value:534728]

​A byla to prý láska na první pohled. "Zamilovala jsem se do ní v tu minutu, když jsem ji poprvé uviděla ve vysílání Snídaně," přiznala Iveta. "Znala mé písničky, ale neznala mě. Což bylo perfektní, protože díky tomu mohla poznat mé skutečné já," vysvětlila LP.

Reportérka Iveta sice žije v Praze, její rodinu ze Znojma si ale zpěvačka zamilovala. "Poznala jsem její rodinu, moji rodiče už nejsou mezi námi. Takže poznat je bylo něco úžasného. Její rodiče jsou úžasní, jsou to praví Moraváci, takže jsou to skutečně extrémně milí lidé," řekla.

[chooze:article;value:534598]

A aby svým rodičům do budoucna Iveta nemusela stále jen překládat, rozhodla se autorka hitů jako Lost on You nebo Girls Go Wild naučit česky. Písničku o Ivetě ale zpěvačka složí v angličtině. LP je totiž mimo jiné také talentovanou textařkou. Napsala písně třeba pro Rihannu, Cher, Ritu Oru nebo Céline Dion.

Děti zatím moc neřeší, i když zásadní otázka už padla. "O budoucnosti jsme ještě příliš nemluvily, opravdu jen maličko. Třeba v posteli jsem se jí ptala, jestli chce mít děti. Ale zatím žádné plánování," řekla tajemně LP a červenající se Iveta dodala, že se ještě uvidí.

Podívejte se, co dalšího dvojice plánuje:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.