Velká novinka v oblíbeném seriálu. Do Ulice vnese čerstvý vítr Vondráčková

[chooze:gallery;value:32444]

​Diváci a fanoušci Ulice se už nemůžou dočkat nových dílů jejich oblíbeného seriálu. Tvůrci v minulých týden odhalili dvě velká překvapení, do seriálu se vrátí herečka Anna Fixová, která hraje Moniku Farskou, a představitel Eddieho Rambouska Jiří Panzner. 

Posilou hereckého týmu se v 19. sezóně stane i zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková. Její postava výrazně zasáhne do osudů současných hrdinů a hrdinek oblíbeného seriálu.

"Jsem si jistá, že postava Soni Čechové, kterou Lucie Vondráčková v Ulici ztvárňuje, diváky okamžitě zaujme a nenechá je chladnými. Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich. Diváci se rozhodně mají na co těšit," láká kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

[chooze:article;value:510495]

​Nové příběhy Ulice i její nové postavy představí TV Nova v srpnu na tiskové konferenci. "Ale již nyní mohu slíbit, že s Lucií Vondráčkovou počítáme po celou devatenáctou sezónu," doplnila Klasová. Jaká bude role Vondráčkové v Ulici a kterým uličním postavám zasáhne do života, si zatím tvůrci nechávají pro sebe.

Podívejte se na rozhovor s Lucií Vondráčkovou o její životní cestě (2/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.