Velká oběť Harryho. Roky střežil prsten po matce, připravil ho o něj William

[chooze:gallery;value:31880]

Po tragické smrti princezny Diany záleželo jejím synům na tom, aby na matku měli alespoň nějakou památku. Karel III. prý mladým princům dovolil, aby si z její sbírky šperků vybrali předmět, který by si chtěli ponechat. Podle bývalého komorníka princezny Diany Paula Burrella požádal princ Harry právě o matčin zásnubní prsten.

Williamovi podle portálu Mirror záleželo hlavně na Dianiných hodinkách. "Chtěl bych maminčiny hodinky Cartier, ty, které jí dal děda Spencer k jejím 21. narozeninám," řekl podle Burrella princ William. Pro Harryho měl sentimentální hodnotu Dianin prsten, jako dítě totiž vzpomínal na chvíle, kdy se s matkou drželi za ruce a masivní šperk ho trochu tlačil.

[chooze:article;value:519441]

Když se ale William rozhodl zasnoubit s Kate, Harry prý ustoupil a prstenu, který roky střežil a šetřil si ho pro svou vyvolenou, se vzdal. Podle komorníka chtěl udělat vstřícné gesto, a bratrovi dokonce šperk sám věnoval. "Harry se vzdal svého pokladu, jediné věci, kterou střežil po matce, a dal ji svému bratrovi. Bylo to nezištné a laskavé, přesně jako činy Diany," svěřil se podle listu Scottish Daily Express Burrell.

Harry se následně musel spokojit s jinou alternativou. Když vybíral prsten pro Meghan Markleovou, snažil se, aby i ona měla u sebe něco po jeho matce. Velký drahokam, který nechal zasadit do prstenu ze žlutého zlata, pocházel z Botswany, kam se s Meghan podíval na cestách, ty menší byly právě ze sbírky Diany.

Obliba Harryho a Meghan stále klesá. Více než polovina Britů jim chce vzít tituly (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.