Velká rána pro Bagárovou: Ruší vysněný koncert. Řekla, jak to bude s penězi

[chooze:gallery;value:30243]

​Leoš Mareš ji popisoval jako divu plnou energie a na koncert v největší hale Česka se pořádně těšil. Teď Bagárová překvapila oznámením, že zářijovou show ruší. "Moji milí, protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj vysněný koncert 12. září v O2 areně," překvapila Bagárová příspěvkem na instagramu a raději u něj vypnula komentáře.

Zpěvačka doufá, že ji lidé pochopí. "Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji," vysvětlila zpěvačka. Koncerty, které se uskuteční v budoucnu, prý budou komornější.

[chooze:article;value:551351]

Fanouškům nastínila, proč se akci, kterou měsíce chystala, rozhodla přece jen zrušit. "Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou," prozradila zpěvačka.

Zda šlo o kapacitu vyprodaných lístků, se nezmínila, řešila prý vnitřní problémy. "Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoliv bez radosti nedává smysl mně, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte," omluvila se.

[chooze:article;value:549370]

Hned nastínila, jak to bude s penězi za již prodané vstupenky. "Vstupné vám bude vráceno v plné výši, proces vrácení bude zahájen okamžitě," přislíbila. Zprávu potvrdila i O2 arena. "Bohužel vás musíme informovat o zrušení koncertu Moniky Bagárové, který se měl konat 12. 9. 2024 v pražské O2 areně. Rádi bychom vás ujistili, že vstupné vám bude vráceno v plné výši. Proces vrácení bude zahájen v nejbližších dnech," napsali zástupci haly na sociálních sítích.

Pod tímto příspěvkem se začaly hromadit jízlivé komentáře lidí, největší hala prý byla pro zpěvačku až moc velké sousto. "Myslím, že plány byly naddimenzované a není tolik fanoušků," reagovala jedna z žen.

[chooze:article;value:548318]

"No, myslím že to je dobré rozhodnutí. Monika na to nemá. Zaprvé, aby to uzpívala, a zadruhé, aby to naplnila," dodal další z mužů. "Monice přeji vše dobré. A O2 areně přeji, aby byla zase plná velkých hvězd a přestal z ní Leoš dělat béčkový kulturák," podotkl další z lidí.

Monika Bagárová je v jednom kole. Má v sobě oheň, říká Mareš (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.