Velká rána pro fanoušky country hudby. Známý zpěvák prohrál boj s rakovinou

Do hudebního nebe odešla další hvězda. Ve věku 62 let zemřel country zpěvák Toby Keith. Hudebník, kterého obdivovali zástupy fanoušků z celého světa, podlehl rakovině. Informace o zpěvákově úmrtí se objevila na jeho oficiálním účtu na sociální síti X.

"Toby Keith odešel pokojně v noci 5. února obklopen rodinou. Svůj boj vedl s grácií a odvahou. Prosíme, respektujte v těchto časech soukromí rodiny," stojí v prohlášení.

Zákeřná nemoc byla zpěvákovi diagnostikována už v červnu 2022. Podle deníku GMA oznámil, že má rakovinu žaludku na sociálních sítích. "Posledních šest měsíců jsem strávil chemoterapií, ozařováním a operacemi," napsal tehdy.

[chooze:article;value:540276]

​V té době také přestal veřejně vystupovat a řekl, že se "těší, až stráví tento čas" se svou rodinou. Dodal také, že doufá, že se s fanoušky uvidí "dříve než později" a že se "nemůže dočkat". Kvůli zdravotnímu stavu ale musel zrušit plánované turné.

Toby Keith se narodil v roce 1961 v americké Oklahomě. Ve 20 letech založil hudební skupinu Easy Money. Mezi jeho nejznámější písně patří Should've Been a Cowboy z roku 1993 či Red Solo Cup z roku 2011.

Zemřela významná americká herečka. Zářila léta na Brodwayi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.