Velká rána pro frontmana kapely Mandrage. Vít Starý měl přijít o nohu

Už dlouho se spekulovalo o tom, že bývalý frontman kapely Mandrage není v pořádku. Přestože se jeho maminka snažila okolí přesvědčit o opaku a rozesílala zpěvákovy staré fotografie jako důkaz, že je Víťa zdravý, jeho známí tvrdili, že zpěváka dlouhodobě vídají chodit o berlích.

Na konci letošního roku prý potkalo zpěváka další neštěstí. Podle informací týdeníku Sedmička měl talentovaný hudebník přijít o nohu. Neléčil totiž cukrovku, která ho dlouhodobě sužovala.

[chooze:article;value:481515]

"Víťovi museli amputovat část nohy. Je silný diabetik a už to nešlo jinak," prozradil podle webu Expres dobře informovaný zdroj ze zpěvákova okolí.

"Po Plzni se říká, že mu vzali nohu kvůli cukrovce, ale určitě tomu nepomohla Víťova divoká minulost," potvrdil zdroj, který naznačil, že zpěváka trápily i další neduhy, včetně jeho závislosti na drogách.

[chooze:article;value:462842]

Kvůli tomu s ním přerušili styky i jeho přátelé z kapely. Zpěvák podle všeho tráví většinu času sám v Plzni a před časem přišel o práci. "Nikdo ze skupiny s ním už nekomunikuje. On je tak moc nas*al, že s ním skončili," dodal tajný zdroj. Víti se má však stále zastávat jeho maminka, která nad problémovým synem nikdy nezlomila hůl.

Člen skupiny Mandrage Pepa Bolan a jeho zpoveď o zdravotním stavu Vítka Starého v pořadu Život ve hvězdách (6/2020):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.