Velká rána pro Ilonu Csákovou. Zpěvačce zemřel milovaný tatínek

[chooze:gallery;value:31081]

Zpěvačka Ilona Csáková oplakává svého tatínka. V noci z pondělí na úterý zveřejnila na sociálních sítích smutnou novinu, že její otec zemřel. V posledních letech si se zpěvačkou byli blízcí, v roce 2011 ji dokonce vedl k oltáři, když se vdávala za Radka Voneše.

Ke tragické zprávě připojila i pochmurnou fotku se svíčkou ve tmě. "Sbohem, tati. R. I. P." rozloučila se na facebooku Ilona Csáková s otcem. Na instagramu mu zpěvačka věnovala melancholickou skladbu Píseň na druhý břeh, kterou napsala, když prožívala těžké životní období. 

[chooze:article;value:461101]

Přestože prý Ilonin otec v dětství zastával tvrdou výchovu, zpěvačka s ním měla v posledních letech hezký vztah. "Táta byl diktátor a zastával názor, že rodičovská výchova nesmí postrádat autoritu. Každopádně děkuji své krásné a čisté mamince, která tuhle jeho výchovu vždycky tak hezky rozmělnila. Díky ní nemám žádné trauma z dětství," svěřila se před lety portálu Novinky.cz zpěvačka. 

"Upřímnou soustrast Vám i rodině. I když musel odejít, ve vašich srdcích a mysli zůstane navždy. Jen čas dokáže tu ztrátu zmírnit," začali zpěvačce posílat fanoušci a přátelé vzkazy plné podpory. "Ilonko, opatrujte se a upřímnou soustrast," přidali se další, kteří otci Csákové popřáli lehkou zem a věčný klid.

Ilona Csáková se stala terčem kritiky kvůli koronaviru. Podívejte se na video (10/2020):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.