Velká rána pro princeznu Kate. Ze života jí odešla důležitá osoba

Jen pár měsíců poté, co se Kate stala princeznou z Walesu, opustila funkci její hlavní asistentky Hannah Cockburn-Logieová. Ta byla Katinou nejdůvěryhodnější pobočnicí, a pro Kate tak byl její odchod pravděpodobně velkou ránou.

Jak píše deník Mirror, odchod Katiny "pravé ruky" královský pár totiž šokoval. A to i vzhledem k tomu, že před nástupem do funkce měla s Kate a Williamem údajně dobrý vztah.

Hlavní pracovní náplní Hannah Cockburn-Logieové bylo zajistit Kate hladký pracovní průběh dne. Zároveň princeznu doprovázela na většině veřejných návštěv.

[chooze:article;value:475248]

​Podle deníku The Telegraph nepracuje už ani jako ředitelka Královské nadace prince a princezny z Walesu. Podle dokumentů skončil její pracovní poměr 31. října 2022.

Mezi Katiny předchozí soukromé sekretářky patřila Catherine Quinnová, která ze své pozice odešla po dvou letech. V roce 2017 pracovní místo opustila i Rebecca Priestleyová, která po boku Kate stála 10 let.

Mezi další členy blízké královské rodině patří i rodinná chůva Maria Teresa Turrion Borrallová. Ta se stará o prince George, princeznu Charlotte a nejmladšího prince Louise.

Ostuda v královské rodině! Williamova kmotra odchází kvůli rasistickým otázkám:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.