Velká záhada Love Islandu: Na Kanárech se objevil i Vitásek

[chooze:gallery;value:32481]

David Vitásek zavařil fanynkám hlavy. Na sociálních sítích sdílel fotografii z Kanárských ostrovů, kde se natáčí i letošní série Love Islandu. "Vyčkávám na svou kořist," napsal ke snímku, kde se dívá na vilu.

Jeho sledující ihned napadlo, že se tam Vitásek vydal jako princ na bílém koni, aby se pokusil získat zpět svou expřítelkyni Natálii Kočendovou, jejichž vztah se před několika měsíci rozpadl. "Přijel si pro Naty," reagovala jedna z dívek. 

[chooze:article;value:514234]

Jenže Kočendová ve čtvrtečním díle z reality show společně s Matějem, Oliverem a Adrianou vypadla. Na vile se tak s bývalým přítelem pravděpodobně nesetká. Nedávno se však svěřila Venis, že na něj stále myslí. "Pořád se mi o něm zdá. Tak to na mě padá, protože v sobotu bychom měli oficiálně roční výročí," prozradila Natálie.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený David Vitásek (@david_vitasek)

O návratu k Vitáskovi stále přemýšlí. "Potřebovalo by to hodně práce, protože získat si zpět důvěru je dost náročné. Oba jsme udělali chyby," dodala. Influencer si na Kanárské ostrovy pravděpodobně přijel pro druhou šanci. Může se pokusit udělat velké romantické gesto na jejich sobotní výročí, které by Natálii přece jen obměkčilo.

Velké drama na Love Islandu. Domů jdou dokonce dva páry:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.