Velká změna u Agáty Hanychové: S Dopitou dělá, co nikdy dřív

[chooze:gallery;value:33447]

​V srpnu si ještě užívala ve španělské Marbelle se Soukupem. Od září už bydlí se svým bývalým partnerem, se kterým má i jedno ze svých tří dětí Kryšpína. Modelka si prošla bezpochyby náročným obdobím, ale po boku staronového přítele Mirka Dopity jen září, čehož si všímají i její fanoušci.

Na sociálních sítích Agáta sdílela video, kde soutěží s Dopitou o to, kdo se první dostane z auta na gauč. Celý jejich závod doprovází hlasitý smích, který se nese domem. "Mirek se k tobě hodí ze všech chlapů nejvíc, jste stejně prdlí, a to je ve vztahu taky důležité. Moc vám to přeji, užívejte si každý den spolu," reaguje jejich fanynka Lucie. 

[chooze:article;value:525031]

​Takhle vysmátou Agátu dlouho nikdo z fanoušků neviděl a jsou za to upřímně rádi. "Vidím tě snad poprvé takhle se upřímně řehtat. Tohle je hodně od srdce, úplně jiná Agáta. Konečně chlap na všechny srandy," doplňují další fanynky.

Přestože podle nich nyní Agáta působí šťastně, dali fanoušci najevo jednu velkou obavu. Bojí se, aby jim vztah vydržel. "Buďte rozumní a už to nepos**te," upozorňuje Roman modelku. Ta i přes úsměvy řeší složitou situaci, se Soukupem se bude soudit o jejich dceru Rozárii.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.