Velká zpověď vítěze Survivoru: Chci ženu, ne holku. Přemýšlím o rodině

[chooze:gallery;value:30672]

​Vítězem Survivoru Česko & Slovensko 2023 je Tomáš Weimann, jak všichni fanoušci zjistili už v minulém týdnu. Sám Tomáš ale ještě výhru úplně nevstřebal. "Pořád mám ještě chvíle, kdy si to moc neuvědomuju. Ráno se probudím a říkám si, že je normální den. Ale velmi rychle mi to někdo připomene, třeba v práci nebo ve fitku," zmínil Tomáš.  

Velmi náročné pro něj bylo po návratu tajit vítězství. "Tajil jsem to skoro dva měsíce a bylo to hodně náročné. Survivor má vlastně tři části. První z nich je casting, ten trval asi dva tři měsíce, pak Survivor sám o sobě, který trval také skoro tři měsíce, a nakonec příjezd domů, kde člověk hraje toho Survivora tím, že nesmí nikomu říct, jak to dopadlo," popsal Tomáš. 

[chooze:article;value:505383]

​Poté, co se o vítězství dozvěděl takřka celý národ, ho nejvíce dojala reakce mámy. "Napsala mi zprávy, že je na mě neskutečně hrdá za to, co jsem dokázal, a že mě má ráda. Úplně mě to vzalo a měl jsem z toho husí kůži. My jsme s mámou dřív neměli takový vztah, že bychom si takové věci říkali, ale teď se to hodně změnilo," řekl Weimann vděčně.

Tomáš už stihl zhlédnout všechny díly a hodně jeho soupeřů ho překvapilo. "Hlavně třeba Karolína, kterou jsem do poslední chvíle bránil a ona mě psala na kmenovkách. Nejfalešnější pro mě byl herně Kristián, lidsky si myslím, že nikdo. Po lidské stránce jsme si rozuměli vesměs všichni mimo hru. Vídám se momentálně se Žanetou a Matějem," nastínil. 

[chooze:article;value:504759]

​Kromě titulu Survivor získal i 2,5 milionu korun. "Chci jednou mít děti a věnovat jim svůj čas a na to, aby člověk mohl věnovat svůj čas dětem, musí být zajištěný, tak na to použiju výhru. Jinak budu žít, chodit do práce, ale chci mít pocit bezpečí a klidu, který mi ty peníze dávají. Když člověk žije z měsíce na měsíc, na konci měsíce musí honit peníze, aby měl na nájem a složenky, tak to není příjemné a já jsem v tomhle žil dlouho," vysvětlil vítěz.

Tomáš je už dlouho nezadaný. "Chci mít partnerku, která bude zároveň moje parťačka a tím životem půjdeme spolu. Ale nejsem ten typ člověka, který využívá toho, že je známý a píší mu stovky holek a budu se s nimi vídat a spát s nimi. To mě vůbec nezajímá, nereaguju ani na zprávy, když mi někdo napíše, ať s ní jdu na rande. Pokud mám poznat tu pravou, tak se to musí stát," doplnil.

Zároveň prozradil, jaký typ žen se mu líbí. "Hlavně chci ženu, ne holku. Ženy vědí, co chtějí, a normálně fungují v životě. Mám radši menší, drobnější tmavovlásky, ale není to o vzhledu. měla by to být žena, která je proaktivní v životě, ráda sportuje, pojede se mnou na měsíc cestovat, moc neřeší věci. Chci ženu, která bude můj nejlepší kámoš," uzavřel Tomáš.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.