Velké drama ve Výměně: Náhradní žena nedala dceři celý den najíst, zuří Tomáš

Tentokrát ve Výměně manželek poznáte Lucii (28), Tomáše (33), Lucinku (8), roční Leontýnku a k tomu sedm psů a kocoura. Vášní všech členů rodiny je kynologie, mají chovnou stanici a vedou i cvičiště psů. "Do Výměny jsme se přihlásili z hecu," zmínil Tomáš. "Přála bych mu paní, která by vůbec neuklízela a nevařila," doplnila Lucka.

Na druhé straně se seznámíte s Petrou (36), Vláďou (32), Honzou (14), Ríšou (8) a tříletým Tomášem. Celá rodina by chtěla jet na dovolenou k moři, což je hlavní důvod, proč se přihlásila. "Doufám, že si můj manžel uvědomí, že mít všechno doma poklizeno, postaráno o děti a ještě kávu na stole není samozřejmostí, když chodím ještě do práce," slibuje si Petra od odloučení.

[chooze:article;value:488986]

​Petra hned na začátku pozná, že její nová rodina miluje psy. To může být velký problém, protože Petra se psů bojí. Také moc nerozumí tomu, jak se v rodině pečuje o děti. Má se starat o roční Leontýnku, ale je zaskočená, že se o ni spíše stará, a to včetně koupání, malá Lucka.

Osmileté děvče doma připravuje i míchaná vajíčka. Petra má pocit, že rodina peníze místo do dětí investuje do čtyřnohých mazlíčků. Soužití Petry s Tomášem vyeskaluje velkým konfliktem poté, co Tomáš večer zjistí, že malá Lucka celý den nejedla a je hladová.

Sledujte Výměnu manželek ve středu ve 20:20 na TV Nova nebo už nyní na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.