Velké lásky je konec. Angie prolomila mlčení, miminko je u tatínka

[chooze:gallery;value:36226]

​Influencerka Angie a Muž roku 2016 Pepa se do povědomí diváků dostali zejména v roce 2022, kdy se zúčastnili reality show Výměna manželek. Právě během natáčení Angie zjistila, že je těhotná.

Ještě před porodem se Pepa stihl zúčastnit další reality show, a to Survivor. Během tohoto natáčení se prostřednictvím dopisu od Angie dozvěděl, že se mu narodí chlapeček. Malý Raffael přišel na svět 9. července.

Letos 27. července pak pár čekala svatba, kterou ale nakonec dvojice zrušila. Místo toho přišel rozchod. "Je to hodně čerstvé. Definitivní krok k rozchodu byl ze strany Angie. Každý jsme viděli ten život s dítětem jinak a máme rozdílné pohledy na výchovu. Je to asi nevyřešitelný problém, představovala si to jinak než já," prozradil Pepa exkluzivně pro nova.cz.

Mlčení nakonec prolomila i Angie, která se vyjádřila na Instagramu. "Děkuji všem, kdo mě podporujete a kdo mi posíláte sílu. Zároveň nikdo neumřel, lidi se rozcházejí, scházejí, tak to je a tak to bylo," řekla influencerka. 

[chooze:article;value:515411]

​Malý chlapeček je momentálně s tatínkem, což ale podle Angie neznamená, že se ho vzdala. "To, že Pepa je momentálně s Rafíkem a já jsem se s Pepou rozešla, neznamená, že jsem se rozešla i s Rafíkem. Nechci dávat Rafíka neustále na sociální sítě. To, že to Pepa dělá jinak, je jeho věc. U mě ho tak často neuvidíte. To neznamená, že s ním nejsem nebo že bych se ho úplně vzdala," vysvětlila.

Influencerka také popsala, že se s Pepou dokázali úspěšně dohodnout ohledně péče o chlapečka. "Dohodli jsme se ohledně Rafíka, tak aby to vyhovovalo nám oběma. Jsem ráda, že jsme se mohli dohodnou bez tahanic a bez soudů. Děláme to hlavně pro malého, to je nejdůležitější," uvedla.

Kritika za dovolené bez syna

Pár byl na sociálních sítích ohledně péče o synka několikrát kritizován. Jen 18 dnů po porodu například odjeli na wellness pobyt a tři měsíce po porodu si zase vyrazili na týdenní romantický pobyt ve dvou do italské Kalábrie. Chlapečka nechali tehdy u babičky. Oba přitom tvrdili, že je důležité nezapomínat také na svůj partnerský vztah. 

Podívejte se, jak Pepa reagoval na zprávu o těhotenství ve Výměně manželek: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.