Velké obavy o zdraví Jiřího Krampola: Skončil na jednotce intenzivní péče

Přestože si Jiří Krampol představoval, že se do nemocnice podívá jen na skok, situace se zkomplikovala. Herec trpí na chronické záněty průdušek, a proto své nemoci nerad podceňuje, a tak se raději nechal dobrovolně hospitalizovat. Podle posledních informací se však hercův zdravotní stav zhoršil a v nemocnici zůstane déle.

"Nemá jen hadičku pod nosem, ale vyloženě kyslíkovou masku přes pusu a nos. Moc nemluví a rychle se unaví. Nevypadá nijak zle, ale nemám k dispozici konkrétní údaje o jeho zdravotním stavu, tak netuším," sdělil pro web Extra.cz zdroj, který má přístup k informacím přímo z nemocnice.

[chooze:article;value:480997]

"Museli ho převézt na jednotku intenzivní péče," dodal zdroj, že se zdravotní stav Jiřího Krampola bohužel opět zhoršil. Přitom herec ještě před nedávnem tvrdil, že o nic nejde a v Nemocnici na Františku se nechal hospitalizovat spíše preventivně.

"Šel jsem sem dobrovolně, protože jsem nastydl a měl jsem horečku. Bál jsem se, abych neměl zápal plic. Lidé se pořád zabývají tím, jestli jsem nastydlý nebo ne. Nastydlá je celá republika. Já jsem starý člověk, tak co je na tom tak divného," svěřil se nedávno Jiří Krampol redakci TN.cz.

Podívejte se na video, kde Jiří Krampol popsal chování Dády Patrasové (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.