Velké ponížení pro Harryho a Meghan. Američané vůbec nechápou, co dělají

[chooze:gallery;value:29853]

​Manželství britského prince Harryho a bývalé herečky Meghan je podle zpráv zahraničních médií v troskách. Pár sice nic oficiálně neoznámil, ale fotky z poslední doby mluví podle fanoušků za vše. Naposledy se společně Harry a Meghan objevili na koncertě Beyoncé, kde si Meghan akci náramně užívala i se svou maminkou Doriou. Opodál stojící Harry ale rozhodně spokojeně nevypadal. 

Naopak velmi šťastně se princ tvářil o dva dny později na fotbalovém zápase, ve kterém hrál Lionel Messi. Meghan se tam ovšem neobjevila, přestože byla uvedena na seznamu VIP hostů. Právě tento seznam celebrit, které se na zápas přišly podívat, vzbudil velkou pozornost.

[chooze:article;value:519964]

​Seznam obsahoval jména jako Leonardo DiCaprio, Selena Gomez, Will Ferrell, Tom Holland nebo Gerard Butler. U každého z nich bylo uvedeno, čím se živí, tedy většinou šlo o slova jako herec, hudební umělec, komik či sportovec.

U jmen prince Harryho a Meghan Markleové ale jakékoliv povolání úplně chybělo. Všech dalších 37 hostů přitom svou práci uvedenou mělo. Podle britského webu DailyMail zveřejněný seznam VIP hostů naznačuje, že nikdo v Americe nemá ani ponětí o tom, čím se vlastně manželé živí. Tedy kromě toho, že jsou známí jako bývalí členové královské rodiny, píše deník.

Fanoušci také řeší, proč Meghan na akci nakonec nedorazila. Princi Harrymu ale evidentně nechyběla a zápas si velmi užíval.

​Harry by měl brzy odcestovat do Velké Británie, kde se 7. září zúčastní charitativní akce. Předpokládá se, že v zemi zůstane ještě 8. září, kdy je první výročí úmrtí královny Alžběty II., uvedl Hello Magazine. S rodinou se ale zřejmě nesejde.

Meghan by do Británie cestovat neměla, ale je v plánu, že se s Harrym sejde o den později v Německu. Princ tam bude zahajovat Invictus Games, což je mezinárodní sportovní událost, která je určena pro zraněné vojáky. Děti páru, tedy Archie a Lilibet, by měly zůstat doma v Kalifornii.

V dubnu by královna oslavila 97. narozeniny. Rodina při té příležitosti zveřejnila snímek Alžběty s jejími vnoučaty a pravnoučaty. Tipněte si, kdo na něm chybí (04/23):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.