Velké problémy na letišti: Slavné Češce zakázali odletět, v Egyptě má ale koncert

[chooze:gallery;value:33782]

​Djka Andrea Pomeje dlouho plánovala cestu do Egypta, kde měla zahrát na několika koncertech. "Je to tady přátelé, 21. hodina, my vyrážíme směr letiště, směr Marsa Alam. Vidíme se v Egyptě," svěřila se v příběhu na instagramu.

Své fanoušky o pár hodin později šokovala oznámením, že s partnerem nakonec neodletěli. "No, zas tak vtipné to není, i když se snažíme být optimističtí. Každopádně v tuto hodinu jsme měli být někde na dráze a startovat, ale jsme zpátky v Poděbradech. Řešíme to intenzivně, abychom odletěli v dalších dnech," reagovala Pomeje.

[chooze:article;value:523583]

Zapomněla si totiž prodloužit pas. "Vystáli jsme si kompletní řadu, kde mi paní oznámila, že mi za 3 měsíce končí pas. Do Egypta musí mít člověk platný pas ještě minimálně 6 měsíců," vysvětlila krásná umělkyně.

Ocitla se tak v pěkné šlamastice. "Nebudu lhát, je to průšvih. 10. 11. jsem měla vystupovat v Marsa Alam, kam odletělo i několik novinářů. Snažíme se najít náhradní letenku. Nejbližší je 9. 11. z Brna. Ráno bych si měla jít co nejdříve vyřešit pas a zkusit ho na počkání prodloužit, což trvá 24 hodin. Budu se upřímně modlit, aby se to stihlo do jejich zavíračky. Pak bychom sedli do auta a jeli na letiště," dodala Pomeje. "Ne, nemůžu mít nic normálního," uzavřela ironicky.

Kontrafakt vystoupil v 02 areně. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.