Velké trápení Milana Šteindlera vystřídala láska. Je v tom až po uši

Herecká stálice Milan Šteindler v dětství neměl ambice stát se hercem. "Já jsem vlastně začal hrát intuitivně divadlo ve 14 letech, kdy jsme s Davidem Vávrou začali hrát ve sklepě jeho babičky. Tím vzniklo divadlo Sklep. Na veřejnost jsme se pak dostali, protože náš spolužák Pavel načůral babičce do zavařovacích sklenic a babička řekla ven, ven ze sklepa," popsal Šteindler.

Herec se vepsal do srdcí diváků dostal hned svým debutním filmem Vrať se do hrobu. Nyní hraje v šestidílném seriálu Metoda Markovič: Hojer, který zanedlouho vychází na Voyo. "Mám vášeň pro temné detektivky. Tohle je detektivka poměrně zvláštního ražení, protože to je hodně psychologické," zmínil Šteindler, který mimo jiné působí i v Divadle Na Jezerce.

[chooze:article;value:533806]

​Herec si prošel před lety náročným rozvodem. "Měl jsem takové období a to bylo období rozvodu. Moje bývalá žena dávala do médií hodně informací. Já jsem pak udělal jeden rozhovor a díky němu se všichni čtenáři a diváci dozvěděli, že mám penis. Ale musím říct, že moje přítelkyně říká, že to je dobře, že ho mám," zavzpomínal na nelehké období.

Prošel si i závislostí na alkoholu. "Já sice vydržím hodně, ale právě jsem toho začal zneužívat a pil jsem ještě přes tuhle míru. Taky jsem teda byl závislý na prášcích na spaní, protože jsem nemohl spát kvůli borelióze. No a když se to všechno spojilo, tak jsem si nakonec řekl, že se zbavím všeho. Ale nedávám si limit, že už nikdy nebudu pít," řekl Šteindler.

[chooze:article;value:537546]

​Momentálně to vypadá, že má všechno zlé za sebou a raduje se ze života. "Já se mám v osobním životě docela dobře. Je to takzvaný stav bez stížností, žádné novinky, spíše staronové záležitosti. Já jsem s přítelkyní už tři a čtvrt roku asi. A cítím se pořád zamilovaný," řekl s úsměvem herec.

"Hodně si spolu povídáme, rádi se díváme na filmy, máme podobné zájmy. Ona třeba chodí za mnou do divadla na představení, které už viděla pětkrát a tak dál. Já zase zajdu za ní do práce. Je to milý a dobrý vztah. Vždycky, když ji vidím, tak se začnu smát," uzavřel. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.