Velké vánoční odpuštění? Brodská poslala Hanzlíkovi překvapivý vzkaz

Tereza Brodská před několika měsíci pořádně zaskočila fanoušky, když se poměrně ostře vyjádřila na adresu svého bývalého otčíma Jaromíra Hanzlíka. Ten žil s její matkou Janou Brejchovou v době, kdy byla herečka v pubertě.

Jejich společnou dovolenou dokonce označila za "léto s terorem". Sentiment však Brodskou dohnal letos o Vánocích. "Chtěla jsem tu mít nějakou vánoční fotku u stromečku. Starší. Protože současné s ohledem na svoje blízké nedávám, neboť to nemají rádi a já to respektuji!!! A vyskočila na mě jen tahle jediná," napsala Tereza na instagramu.

Zveřejnila tak fotografii, kde je s Hanzlíkem u stromečku a v rukou mají prskavky. A na špatné vzpomínky bylo rázem zapomenuto. "Ať už jsme spolu zažili cokoliv, dobré i horší věci, vzpomínám na těch pár let s tebou ráda! Opravdu s tebou nebyla nuda!" vzkázala herci.

Hanzlíkovi dokonce vysekla nejednu poklonu. "A možná díky tvým přísným výchovným metodám (pravda je, že jsem v té době byla taky v těžké pubertě) jsem samostatná, nezávislá a asi ne tak úplná krá..a!" doplnila Tereza.

[chooze:article;value:454876]

"Na divadle jsem tě absolutně zbožňovala a naše spory byly v tu chvíli smazány! Tvůj Zločin a trest, Revizor, Cyrano byl herecký koncert! Děkuji ti, že jsi mě i ty chválil za některé moje divadelní role a že jsme o tom dokázali propovídat i celou noc!" pokračovala Brodská.

Nyní to vypadá, že zakopala válečnou sekeru a na společně strávené roky bude vzpomínat ráda. "Takže teror neteror. Byl jsi moje dobrá škola a za to ti, Jaromíre, děkuji. Pusu Terka! Ráda tě mám, abys věděl, ty jeden!!!" uzavřela herečka.

Brodská v minulosti naznačovala, že soužití s otčímem pro ni bylo náročné. Nelíbily se jí zejména jeho výchovné metody, Brejchová se s ním navíc sblížila ještě v době, kdy byla provdaná za Vlastimila Brodského. Nějakou dobu dokonce měli žít všichni spolu, pak ale Brodský vztah ukončil.

Tereza Brodská se jako Bára Jordánová objevila již v prvním dílu seriálu Ulice v roce 2005:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.