Moderní bydlení

Velké vánoční odpuštění? Brodská poslala Hanzlíkovi překvapivý vzkaz

Tereza Brodská před několika měsíci pořádně zaskočila fanoušky, když se poměrně ostře vyjádřila na adresu svého bývalého otčíma Jaromíra Hanzlíka. Ten žil s její matkou Janou Brejchovou v době, kdy byla herečka v pubertě.

Jejich společnou dovolenou dokonce označila za "léto s terorem". Sentiment však Brodskou dohnal letos o Vánocích. "Chtěla jsem tu mít nějakou vánoční fotku u stromečku. Starší. Protože současné s ohledem na svoje blízké nedávám, neboť to nemají rádi a já to respektuji!!! A vyskočila na mě jen tahle jediná," napsala Tereza na instagramu.

Zveřejnila tak fotografii, kde je s Hanzlíkem u stromečku a v rukou mají prskavky. A na špatné vzpomínky bylo rázem zapomenuto. "Ať už jsme spolu zažili cokoliv, dobré i horší věci, vzpomínám na těch pár let s tebou ráda! Opravdu s tebou nebyla nuda!" vzkázala herci.

Hanzlíkovi dokonce vysekla nejednu poklonu. "A možná díky tvým přísným výchovným metodám (pravda je, že jsem v té době byla taky v těžké pubertě) jsem samostatná, nezávislá a asi ne tak úplná krá..a!" doplnila Tereza.

[chooze:article;value:454876]

"Na divadle jsem tě absolutně zbožňovala a naše spory byly v tu chvíli smazány! Tvůj Zločin a trest, Revizor, Cyrano byl herecký koncert! Děkuji ti, že jsi mě i ty chválil za některé moje divadelní role a že jsme o tom dokázali propovídat i celou noc!" pokračovala Brodská.

Nyní to vypadá, že zakopala válečnou sekeru a na společně strávené roky bude vzpomínat ráda. "Takže teror neteror. Byl jsi moje dobrá škola a za to ti, Jaromíre, děkuji. Pusu Terka! Ráda tě mám, abys věděl, ty jeden!!!" uzavřela herečka.

Brodská v minulosti naznačovala, že soužití s otčímem pro ni bylo náročné. Nelíbily se jí zejména jeho výchovné metody, Brejchová se s ním navíc sblížila ještě v době, kdy byla provdaná za Vlastimila Brodského. Nějakou dobu dokonce měli žít všichni spolu, pak ale Brodský vztah ukončil.

Tereza Brodská se jako Bára Jordánová objevila již v prvním dílu seriálu Ulice v roce 2005:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.