Velké zdravotní problémy po Výměně: Kvůli bolesti se Lucka chtěla zabít

Lucii z Výměny manželek trápí zdravotní i psychické problémy. "Po psychické stránce nejsem úplně v pořádku. Je to také z důvodu mojí nemoci, neustále mám bolesti hlavy. Je to úmorné, už tři roky trpím. Mám zasažené oba trojklanné nervy. Každá ta bolest začíná tím, že dostanu jakoby elektrický výboj do hlavy, nikomu to nepřeju. Dost mě to poznamenalo," řekla.

"Chodím i na psychiatrii. Začala jsem se cítit méněcenná jako žena i jako máma. Uvažovala jsem několikrát nad tím, že si sáhnu na život a že takhle nechci žít, s těmito bolestmi. Jsem pod léky, takže je to lepší, ale ty bolesti tam jsou a ten můj stav je nezměnitelný, spíš se to posouvá k horšímu," popsala Lucie.

[chooze:article;value:508228]

​Oporou jí je hlavně nejstarší dcera. "Brzdí mě to i z pozice zaměstnání, nemůžu ho vykonávat. Jsem doma na důchodu, ale jsou někdy dny, kdy nedokážu uklidit ani smítko ze země," zmínila s tím, že momentálně rodinu zasáhla další velká rána. "Danielovi se vrátila oboustranná embolie plic. Vypadalo to, že manžel mi umře, do té nemocnice jel za pět minut dvanáct. Bude ho asi čekat operace srdce," dodala Lucka s bolestí v hlase.

Denisa a Marek prozradili, jak se jim daří po Výměně manželek:

Na druhé straně u Denisy a Marka je vše v pořádku. "U nás se nezměnilo nic. Chtěli jsme si vyzkoušet, jak se žije v jiných rodinách, ale jsme tu doma spokojení. Doma nám to funguje. U nás doma se člověk nenudí, a když jo, tak jsme za to rádi," řekli svorně. 

[chooze:article;value:507153]

​Denisa a Marek mají sice dvě děti, ale svatba zatím nebyla. V pořadu ovšem Marek prohlásil, že prstýnek už má pořízený, ale ještě se nevyslovil. "Ne, na to pořád čekám, kdy to přijde. Domluvili jsme se, že nejdřív uděláme věci kolem zahrady a pak to možná přijde na řadu," zmínila Denisa. 

"Bavili jsme se o svatbě, chceme do toho jít, ale máme teď práci kolem domu, takže ty peníze jdou do těchto věcí. Určitě do toho půjdeme, ale máme pohodový život, jsme spolu už 12 let," uzavřel Marek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.