Velké zklamání v případu Maddie. Vyšetřovatelé čekali jiný výsledek

Policisté strávili posledních několik týdnů zkoumáním vzorků půdy, kterou objevili při pátrání v okolí portugalské přehrady. Ta je pouhých pár desítek kilometrů od místa, odkud malá Maddie před lety zmizela.

Rodině ztracené dívky tak svitla naděje, že by v případu mohl konečně nastat posun. Zřejmě se tak ale ještě nestane. Podle deníku Mirror totiž zdroj blízký vyšetřovatelům přiznal, že zkoumání nepřineslo žádné stopy, které by v případu pomohly.

"Bohužel to stále více vypadá, že prohledávání nádrže nepřinese žádné odpovědi ani nová vodítka," řekl zdroj. Policisté jsou prý zklamaní. ​"Navzdory použití nejmodernější forenzní technologie, která je k dispozici, se žádný ze vzorků neprokázal jako užitečný," dodal.

[chooze:article;value:507646]

"Policejní tým bude nadále pracovat tak, aby udělal vše, co je v jeho silách, a ujistil se, že tam nezůstal kámen na kameni," řekl zdroj deníku The Sun. Policie prý důkladně prošetřuje každý předmět. Stále zbývá provést kontrolu některých nasbíraných důkazů.

Detektivové přehradu prohledávali tři dny. Zaměřili se na ni proto, že byla oblíbeným místem Christiana Brücknera, který je v případu Maddie hlavním podezřelým. Přehradu kdysi označil jako "svůj malý ráj".

Policisté hledali kameru údajného únosce Maddie. Může na ní být natočena (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.