Velkolepá show zpěváka Marka Ztraceného. Rozezpíval celý Eden

[chooze:gallery;value:32111]

V pátek 16. června vystoupil český zpěvák Marek Ztracený na prvním z trojice vyprodaných koncertů v pražském Edenu. Atmosféra byla velkolepá od začátku až do konce.

Mnozí fanoušci začali přicházet i několik hodin předem, aby získali ta nejlepší místa. "Já čekám od 9:30 s naší partou. A přijeli jsme si to užít. Nejedu sice z daleka, ale jedu všechny tři dny," uvedl natěšený muž. "Vyrazili jsme už ve čtvrtek, ale v Edenu sedíme asi už od půl deváté. Těšíme se strašně moc," řekla dotázaná žena.

[chooze:article;value:477906]

"My jsme přijeli na koncert z Vejprt, to je kousek od Klínovce. Už jsme tady s holkami asi od půl 10. Hrajeme samozřejmě Ztracenou deskovku a užíváme si to," uzavřela poslední oslovená.

Příznivci pak zpěváka přivítali na pódiu mohutným potleskem. Ztracený své vystoupení odstartoval oblíbenou písničkou Ztrácíš. A podařilo se mu rozezpívat celý Eden. Bylo vidět, že si všichni koncert opravdu užívají.

Ztracený a jeho tým kvůli koncertům dopravili do Edenu techniku z celé Evropy. Na její převoz na fotbalový stadion bylo potřeba celkem 30 kamionů. Další koncerty pak proběhnou v sobotu a neděli. Nezapomenutelnou hudební show tak přímo na místě uvidí přes 100 tisíc lidí. Trojnásobným vyprodáním Edenu se navíc zpěvák zapsal do historie české hudby. Nikomu před ním se to totiž zatím nepovedlo.

"Tenhle úspěch je díky mým fanouškům. Těm to teď musím vrátit se vším všudy a musí dostat to, co si zaslouží," řekl Ztracený pro TV Nova. A svůj slib bere zodpovědně. Na důležité vystoupení totiž zodpovědně trénoval a těsně před nimi pak vyrazil na sérii "zahřívacích koncertů".

Podívejte se reportáž, jak probíhaly přípravy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.