Velkolepé finále Survivoru vás čeká už za měsíc! Kdo má největší šanci vyhrát?

[chooze:gallery;value:31260]

​Pouť dlouhou 74 dní pro účastníky Survivoru ukončí finále, ve kterém se utkají poslední tři přeživší. Těm se asi nejlépe podařilo dostát hesla nejdrsnější reality show: Přežít, přehrát a přelstít. O poslední kmenovou radu se ale budou muset ještě poprat.

V posledním souboji Survivoru si pouze dva z nich mohou vybojovat cestu do úplného finále. Třetí z nich se pak stane posledním, devátým členem poroty, která je sestavená z odpadlíků kmene Rivalů.

[chooze:article;value:499224]

​Pro dva finalisty cesta k vítězství ale zdaleka nekončí. Společně budou bojovat o rozhodující výhodu na finálové kmenové radě. Čekají na ně dva souboje a v každém z nich mohou vyhrát jeden hlas. Hlasy, které v soubojích získají, se na finálové radě přičtou k hlasům poroty.

Poté je čeká poslední kmenová rada, kde odkryjí své herní tahy a svým příběhem se pokusí přesvědčit porotu, že právě oni si zaslouží získat vysněný titul Survivor Česko & Slovensko 2023.

Finále reality show Survivor si nenechte ujít ve středu večer 17. května na Voyo.

Kmen Rivalů 

Z finálové jedenáctky vznikl v minulých dílech nový kmen Rivalové, jehož členové hrdě nosí šátky černé barvy. Jejich útočištěm se stal původní tábor Rebelů. Každou další epizodu vypadne vždy jeden soutěžící. Dva půl milionu korun mají možnost ještě vyhrát: Andrea, Tomáš, Karolína, Pepa, Kristian, Johanka, Barbora, Kulhy, Martin a Adam.

Andrea Bezděková (29) v roce 2016 vyhrála titul miss České republiky. Ve volném čase ráda hraje tenis a tančí. Survivor si chtěla vyzkoušet už v minulém roce a ani letos ji odhodlání neopustilo. Její cesta soutěží zatím nebyla lehká. Zezačátku byla součástí silné aliance v kmeni Hrdinů, která se ale postupně rozpadla a Andrejka nakonec stála proti zbytku kmene sama. Využila ale umně skrytou imunitu, kterou jí přenechal Pítr a také je první ženou, která letos získala individuální imunitu.

[chooze:article;value:489963]

Josef Kůrka (31) je model, vítěz ankety Muž roku 2016, ale také účastník soutěže MasterChef Česko. Vyrůstal v nestabilní rodině a zažil chvíle, kdy měl do kapsy hodně hluboko. Pracoval ve vězení s vrahy, což ale dle jeho vlastních slov nebylo tak děsivé, jak se může zdát. Zpočátku se zdál jako nenápadný hráč, nakonec se mu ale podařilo být hlavou aliance v kmeni Hrdinů a měl přehled o tom, co se v kmeni děje. V průběhu Survivoru se dozvěděl z dopisu, že jeho partnerka Angie čeká chlapečka, ale také smutnou zprávu o smrti dědečka.

Herečka a zpěvačka Karolína Krézlová (35) je u Čechů známá především z muzikálů, filmů a seriálů. Na popularitu a pozornost médií je zvyklá i díky vztahům se slavnými muži, které vždy přitahovaly pozornost médií. Karolína miluje zvířata a právě péče o ně je její velkou vášní. Její začátek v kmeni Hrdinů byl poměrně náročný, často mluvila o tom, že by chtěla domů, čímž si vysloužila nejeden duel. Z těch se ale vždy vrátila neporažená a vybudovala si postupně pevné pouto s Pepou a dařilo se jí tahat za nitky a posílat z ostrova lidi, které chtěla.

Martin Kulhánek (29) je původně svářeč, ale veřejnost ho poznala v první sérii žhavé show Love Island Česko a Slovensko, kde si našel partnerku Lauru a společně jako pár zvítězili. Nyní společně žijí na Slovensku. Martin, který dostal přezdívku Kulhy, přišel na ostrov Hrdinů o něco později, necítil se tam ale úplně nejlépe. Pomohlo mu až promíchání kmenů, kde se dostal k Rebelům, nasadil modrý šátek a od té doby drží s aliancí Johanky.

Tanečnice Johana Fabišíková (30) žije se slovenským hokejovým reprezentantem Mariem Lutnerem a k přihlášení do soutěže ji přesvědčila její kamarádka a vítězka předposlední řady MasterChef Česko Besky. Zezačátku byla v kmeni Rebelů proti silné alianci Jirky a vysloužila si tím duel, ze kterého se ale vítězně vrátila. Postupně si budovala lepší a lepší postavení v kmeni Rebelů, až se stala vedoucím členem velké aliance. Našla také skrytou imunitu, kterou netradičně použila, aby zachránila Karolínu z druhého kmene.

[chooze:article;value:495150]

Adam Bůžek (22) je osobní trenér, který na střední škole začal s kulturistikou. Na sociálních sítích se pod přezdívkou Czech Tarzan věnuje cvičení, dietám a zdravému životnímu stylu. V reality show Survivor se zezačátku přidal k silné alianci kmene Rebelů v čele s Jirkou, Tomášem a Žanetou. Byl považován v kmeni za poslušnou figurku Jirky, po jeho odchodu se mu ale úspěšně podařilo přidat se na stranu Johanky. Získal také dvě individuální imunity a sám se s nadsázkou jmenoval na krále imunit.​

Trenér skateboardingu Tomáš Weimann (34) neměl úplně jednoduché dětství. Říká, že i když byl naživu, tak nežil. Život mu začal nastavovat přívětivější tvář, když se vydal do Asie, kde meditoval v buddhistickém chrámu. V rámci hry se držel v pozadí silné Jirkovy aliance, poté byl přesunutý z kmene Rebelů za Hrdiny, kde se mu podařilo se udržet až do sloučení a vytvořit nové vazby. 

[chooze:article;value:497405]

​Technik Martin Konečný (46) je opravdový živel, který se vymyká všem stereotypům. Do svých 30 let byl i díky rodičům členem církve svědků Jehovových a neměl žádnou sexuální zkušenost. Ve svém životě měl jednu přítelkyni, kvůli které z církve odešel. I v Survivoru je považovaný za kontroverzní postavu, potíže s ním měla z Rebelů třeba Tereza, která za to zaplatila duelem, kde ukončila své působení v soutěži. Původně Martin hrál s aliancí Jirky, poté ale byl dvojitý agent, který se od Jirky postupem času odvrátil a nyní je členem aliance Johanky.

Kristian Kundrata (26) se živí jako obchodní zástupce. Hlásil se už do předešlé řady Survivoru a byl zklamaný, když nakonec mezi soutěžící nebyl vybrán. Přihlásil se tedy znovu, protože věřil, že na druhý pokus to už určitě vyjde. Do soutěže přišel o něco později spolu s Bárou, podařilo se mu začlenit se do aliance Jirky, ale zároveň pak neměl problém přidat se k Johance. 

Barbora Krčálová (21) je studentkou práv, ve volném čase sportuje a věnuje se modelingu, účastnila se i soutěže Miss Top ČR. Po jejím pozdním příchodu do kmene Rebelů to vypadalo, že je neustále na odpis. Stále se jí ale dařilo duelům unikat a když už se v jednom ocitla, tak ho nakonec po dlouhém souboji s Lídou vyhrála. Po boku Johanky je nyní součástí její velké aliance a stále se jí daří být nenápadnou hráčkou.

Do sloučení a nového kmene Rivalů se dostala i Žaneta Skružná (23), která ale už vypadla a stala se tak první členkou poroty. 

[chooze:poll;value:b6041198b91dbca6004cc652ab511b604f3632fb]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.