Velký bratr sleduje 16 spolubydlících. Sledujte Big Brothera už dnes na Voyo

Soutěžící budou během svého pobytu v domě Velkého bratra plnit různé úkoly, po kterých bude následovat odměna, nebo trest. Díl můžete sledovat každý den na Voyo, o světově oblíbenou reality show ale nepřijdou ani televizní diváci. První epizodu uvede TV Nova v úterý 14. listopadu ve 22:50 a další díly budou na Nova Fun, vždy ve 21:45.

Navíc od úterního odpoledne můžete denně nahlížet do domu Big Brothera živě, a to vždy na Voyo mezi 16:00 až 18:00. Divácky atraktivní budou sobotní přímé vyřazovací přenosy moderované Mírou Hejdou.

O tom, kdo opustí dům Big Brothera, budou rozhodovat diváci hlasováním ve speciální aplikaci. Ti také za devět týdnů určí, kdo bude vítězem a získá 2,5 milionu korun.

[chooze:article;value:525954]

​Spolubydlící budou bydlet v moderním a plně zařízeném domě Big Brothera. Jeho součástí je prostorný obývací pokoj, plně vybavená moderní kuchyně a jídelna, kde má každý ze spolubydlících židli u velkého společného stolu. Nedílnou součástí domu je velká ložnice.

Jedna postel je oddělena v samostatném prostoru skleněnou stěnou. V tomto prostoru bude vždy bydlet současný pán domu, který bude mít kromě této výhody i samostatnou koupelnu. Všichni ostatní spolubydlící se budou muset spokojit s jednou společnou koupelnou. Součástí domu je také wellness s velkým bazénem a posilovnou.

[chooze:article;value:528958]

​K dispozici je také zpovědnice, což je prostor, ve kterém si dotyčný spolubydlící bude moci promluvit s Big Brotherem o samotě. Jediným místem, které patří k domu a je venku, je dvorek, kde je několik lehátek, altán a samostatné venkovní posezení. V domě je také záhadná místnost a skrytý pokoj. Co se v nich bude odehrávat, odhalí až samotná show.

Spolubydlící v domě Big Brothera mají zakázán jakýkoli kontakt s vnějším světem. Během svého pobytu nikoho neuvidí ani neuslyší, a dokonce od chvíle, kdy vstoupí do domu, nepřijdou vůbec do kontaktu se členy štábu. Jediným pojítkem mezi světem a spolubydlícími je Big Brother a jeho slovo je zákonem domu. Jakékoli porušení povede k okamžitému trestu.

Součástí show je také speciální aplikace Big Brother, která je již nyní ke stažení. Pomocí ní budou moci diváci ovlivňovat dění v domě a pomáhat Big Brotherovi rozhodovat o tom, kdo bude každý týden z domu vystěhován, ale také například o tom, jaký trest dostanou spolubydlící za porušení pravidel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.