Velký horoskop na jaro: Čekají vás osudová setkání, ale i životní křižovatky

Po astrologicky ne úplně jednoduché zimě nastává pro mnohé vysvobození v podobě jarních měsíců. Některá znamení čeká přelomové období, jiná by si měla hlídat své zdraví a někoho na jaře potká láska na celý život. A co se podle hvězd bude dít ve vašem životě, řekla TN.cz astroložka Hana Černá.

Beran

Pro Berany začíná důležité období. V březnu budou vyzařovat větší sex-appeal a měli by toho využít v kontaktu s ostatními, jejich znamením totiž prochází Venuše. Budete velmi aktivní a bude se vám dařit v profesi. Je čas se také více zaměřit na zdraví, abyste byli jak psychicky, tak fyzicky v pořádku.

V dubnu by si měli Berani domluvit lepší podmínky v zaměstnání, mohlo by se objevit nové pracovní uplatnění nebo nový druh spolupráce. Nedržte se v pozadí a mohou přijít i lepší peníze. Jen dejte do pořádku vztahy ve všech oblastech. Ohrožené jsou ledviny, oblast hlavy, zvýšené nemoci ORL a průdušek.

Býk

Jarní období je pro Býky velmi příznivé. Jsou spjatí se zemí, jaro milují, příroda je dobíjí. Býci v jarním období potkají někoho, kdo je v životě hodně posune dál. A změní se lidé, se kterými spolupracují. Období okolo vašich narozenin bude finančně náročné, ale jinak vás čeká investice nebo nákup nových věcí.

Květen Býkům finance opět doplní, budou si umět poradit a období jim bude profesně přát. Po zimě jejich organismus potřebuje celkově posílit. Slabým místem je hlava, krk, hlasivky a šíje. Koncem března mnoho Býků uzavře určitou kapitolu z minulosti, důležitý bude však i duben. Jaro vám přinese různé možnosti.

[chooze:article;value:492378]

Blíženec

Během jara se pomalu začne měnit nasměrování pracovního života většiny Blíženců. Ale neměli byste se tomu bránit, čeká vás velký rozvoj v průběhu roku. Začátkem dubna je vhodné období pro urovnání vztahů. Budete umět všechny přesvědčit.

Blíženci potkají spřízněnou duši, někoho, kdo je jim blízký svou energií. A nezadané čeká velká láska. Dávejte však pozor na neuvážené finanční výdaje, a zejména do konce dubna nechoďte se srdcem na dlani a nepomáhejte lidem, kteří si to nezaslouží. Buďte prozíraví. Ve zdraví je ohroženo pohybové a dýchací ústrojí. Tyto části těla si zaslouží péči.  

Rak

Raci mají rádi přírodu, její barevnost a energii. V březnu pro mnoho z vás přichází životní křižovatka a vaše rozhodnutí určí, kam se bude váš život ubírat dát. Naučte se zpracovávat své emoce, více se otevírat druhým, a hlavně blízkým. Mnoho Raků čeká sňatek nebo začátek společného života.

Zadaní si uvědomí sílu rodiny. Máte šanci urovnat spory. V dubnu vás čeká pracovní štěstí. Někteří zahájíte podnikání. Důležitá je pro Raky také prestiž, je třeba však hlídat peníze. Ve zdraví půjde o nevyrovnanou energii, věnujte pozornost svému zdraví a nic neponechte náhodě.

Lev

Lvi milují slunce, léto, ale i jaro. Probouzející se příroda vám dodá pozitivní energii a hodně elánu. V tomto ročním období budete muset řešit ekonomiku. Dařit se bude Lvům, kteří na sobě v minulém období pracovali, ostatní by také neměli zahálet. Většina Lvů touží po samostatnosti a určité svobodě.

V březnu vaším znamením prochází Černá Luna, můžete tak očekávat proměnu pracovní pozice. Dařit se má obzvláště lidem ve vzdělávání. Lvi budou také investovat do bydlení. V dubnu vyřešíte různé věci na úřadech. Budete posilovat partnerský vztah a nekvalitní ukončíte. Ve zdraví pozor na cestování, neriskujte. Ohrožená je páteř a slinivka.

[chooze:article;value:487420]

Panna

Na začátku března byl úplněk ve znamení Panny, kdy jste se mohli zamyslet, co v životě už nechcete a co má doopravdy smysl. Teď byste si za tím měli jít. Na jaře se ukončí nesystémové vztahy a zůstanou jen ty pevné, bude se tak měnit okolí kolem vás. Panny si mohou domlouvat lepší podmínky nejen v profesi, ale i ve vztahu.

Duben je pro Panny investiční, je to měsíc ekonomiky. Půjde o majetek, nečekané nápady a vyřešení situace. V květnu byste se měli věnovat více zdraví a posílit svůj imunitní systém, který byl oslabený. Budete aktivní a zvládnete mnoho věcí tak, abyste byli spokojení. 

Váhy

Jaro Váhy milují. Bývají občas depresivní, zvláště když mají pocit, že je nikdo nemá rád nebo že mají nedostatek lásky. Jarní období jim však dodá pozitivní naladění a lásku. Ve zdraví dávejte pozor na prochladnutí, je to zrádné období. Pozor hlavně na ledviny, průdušky a překyselení organismu.

Co se týká zaměstnání, je třeba zvážit, zda je výhodné ho měnit. Bude na vás totiž pracovně vyvíjen velký tlak. Komunikujte a vyjednejte si dobré podmínky. Ve financích pozor na smlouvy a půjčky. Jinak si poradíte. V partnerském vztahu pozor na iluze, můžete vidět věci jinak, než jsou.

Štír

Štíry čeká pracovní období a aktivita ve více oblastech života. Budete řešit záležitosti kolem bydlení, v profesní sféře dostanete nápad, jak vylepšit svou finanční situaci, což se vám také většinou podaří. Období jara je vhodné pro začátek podnikání a novou činnost. Jaro probudí u Štírů vášnivost, budete zcela neodolatelní.

V popředí budou silné emoce. U někoho sňatek, u jiných upevňování vztahů a u někoho v komplikované situaci rozchod, aby se otevřely dveře pro něco lepšího. Ve zdraví pozor na stresy a psychosomatické choroby. Je ohroženo zažívání a hrozí bolesti hlavy.

[chooze:article;value:480618]

Střelec

Střelci nesnáší rutinu a omezení. Jaro vám dodá energii, a vy tak můžete využít každou možnost k cestám, výletům či ke sportu. V březnu budou Střelci kvůli tlaku nějaké autority řešit svou pracovní situaci. Budou chtít být více s rodinou a ne pouze v práci. Velmi příznivý je hlavně březen.

Ale i Střelce čeká láska a vášnivost. Uvědomíte si důležitost vztahu a budete chtít mít parťáka vedle sebe. Jinak je pro vás jaro časem celkové rekapitulace. Mohou se vám zvýšit příjmy, ale ruku v ruce s tím půjdou i vyšší výdaje. Ve zdraví jsou ohrožené oči a klouby. Pozor na nadměrnou fyzickou aktivitu. Ani zdravý Střelec by neměl zatěžovat klouby a končetiny.

Kozoroh

Kozorohy čeká rušné období, i když milují svůj klid. Jaro pro vás bude pracovní, v popředí bude profese, vyřizování dokumentů a projektů. Někteří budete řešit téma ciziny, a to buď pracovně, ve volném čase, nebo budete v blízkém kontaktu s osobou v zahraničí.

Celkově je pro vás velmi příznivé období do 24. dubna. Bude se vám dařit finančně, ale dělejte si rezervy, investujte jen s velkou opatrností a nedělejte dluhy. Kozorozi budou posilovat svoji kondici. Ohrožené jsou klouby, hlavně kolenní, a mohou se zhoršit revmatické choroby.

[chooze:article;value:480561]

Vodnář

V březnu se bude snažit Saturn zavést do života Vodnářů nová pravidla a pořádek, bude se snažit omezit volnost v tom příznivém směru. Milostné city jsou u Vodnářů silné, láska je pro ně důležitá. A ta se jim naštěstí v jarních měsících nevyhne. Příznivý je celý březen a období od 25. dubna do 19. května.

Bude se vám dařit v profesi, ale i ve vzdělávání. V práci se budou vaše plány pomalu, ale jistě realizovat. Neměli byste při podnikání ustupovat ze své strategie. Vyvarujte se unáhleným rozhodnutím. Ve zdraví je ohroženo srdce a krevní oběh. Dejte také pozor na úrazy končetin. V popředí má být však i zvýšená pozornost na finance a smlouvy.

Ryby

Březen má být pro lidi narozené ve znamení Ryb přelomovým měsícem. Saturn vstupuje do vašeho znamení a hlavně mu půjde o emoce, důležité partnerské vztahy, rodinu a děti. Ryby se změní, přehodnotí své plány a půjdou za svým cílem.

Má se vám dařit hlavně v dubnu, kdy vás čeká úspěch. Budete řešit úřady, banky i hypotéky. Je ale třeba zkontrolovat pojistky. Přijde nabídka, jak více vydělat. Ve zdraví je jarní období vhodné ke zbavení se zlozvyků, ke zlepšení imunity a k detoxikaci. Ohrožená jsou střeva, cévní systém, nohy a jsou možné nemoci z nachlazení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.