Velký horoskop na září: Zakopejte válečnou sekeru, jinak bude zle

Září bude podle astrologa Richarda Stříbrného klidným, a dokonce nejpožehnanějším měsícem roku 2023. "Konstelace jsou vcelku mírumilovné, patron válečníků Mars se totiž pohybuje ve svém exilu ve znamení Vah. Lidé by se proto měli soustředit hlavně na své zdraví," vysvětlil astrolog.

První podzimní měsíc prý přeje také vzdělávání. "Merkur se totiž bude po celý měsíc pohybovat ve znamení Panny a do 23. září bude v tomto pracovitém znamení i Slunce, píle tak nebude pro nikoho problém. A co víc, propojení Slunce s Merkurem ve znamení Panny s Jupiterem a s Uranem ve znamení Býka přeje budování i rekonstrukcím, ať už hmotným, nebo nehmotným," popsal Stříbrný.

[chooze:article;value:485352]

​Lidé by tak mohli urovnat staré křivdy a spory. "Místo hádek, ničení a válčení hvězdy podporují, aby se rozhádaní jedinci či znepřátelené státy konečně pokusili nalézt rozumné kompromisy a zakopali válečnou sekeru. Zářijové hvězdy dají lidstvu velkou šanci k nápravě. Pokud se ale této příležitosti lidé nechopí, nebude jim na této planetě už snadno pomoci," varoval astrolog.

Podzimní rovnodennost, která nastane dne 23. září v 8:50 ráno, podbarví dění nejbližšího čtvrt roku. "Podle astrologických předpokladů bude v Česku v následujících třech měsících chladnější počasí než obvykle, což způsobí Kozoroh ve 4. domě a Saturn v Rybách," předpověděl Stříbrný.

[chooze:article;value:480618]

Jen politické dění by nemuselo být tak klidné, jak by pozitivně laděné září mohlo přislibovat. "Váznout může výběr daní, ale pozor, stát i tak bude zvyšovat své výdaje, nutit ho do toho bude Venuše v 10. domě kvadrát Jupiter a Uran v 8. domě. Rozhoupat se může křeslo pod ministrem financí a kultury. Jinak jsou konstelace Česka převážně harmonické a náš stát by měl zaznamenat ekonomické úspěchy. Uspět mohou i umělci," upozornil astrolog.

Horoskop na 1. září. Podívejte se, co začátek měsíce do vašeho života přinese:

Nejvýznamnější konstelace v září:

1. – 5. září: Planety vytváří velmi pozitivní astrologické klima pro důležitá jednání, pro podpisy významných smluv nebo pro zahájení studia. Správný čas nastává i pro začátek léčby různých onemocnění. Obchody by se měly hýbat a ani komunikace mezi lidmi by neměla váznout. Ideální čas pro koupi či prodej nemovitosti, rovněž pak pro zahájení rekonstrukce.

7. – 8. září: Díky Slunci v Panně trigonu s Jupiterem v Býku je v těchto dnech ideální čas pro zahájení dobře připravených a rozvážných projektů. Obchody by se opět měly hýbat.

11. – 12. září: Pozor! Slunce se ocitne v pohybujícím se znamení Panny v kvadrátu na Mars republiky ve znamení Střelce. To může vyvolat násilné trestné činy, které pobouří naši veřejnost. Kriminalisté mohou svést těžké boje se svými protivníky.

15. – 16. září: Slunce v Panně vytvoří trigon na Uran v Býku. Tato konstelace může světu přinést převratné novinky vědy a techniky. Obchody s výpočetní a s komunikační technikou by měly vzrůst.

16. – 19. září: V těchto dnech se utvoří kvadratura mezi Venuší ve Lvu a Jupiterem v Býku, dále pak opozice mezi Sluncem v Panně a Neptunem v Rybách. Výsledkem mohou být střevní infekce. Lidé by měli být obezřetní při plavání v neznámých vodách a dbát na zásady správné hygieny.

23. – 26. září: Dění u nás bude ovlivňovat řada harmonicky působících konstelací, které budou přát důležitým jednáním, podpisům významných smluv a uzavírání rozumných dohod.

Šanci na usmíření dostanou rozhádaní jednotlivci, ale i znepřátelené státy. Ty by konečně mohly zakopat válečnou sekeru a ve světě by mohl zavládnout mír. I lidé by spolu měli přátelsky a uvolněně komunikovat.

27. – 28. září: Merkur se ocitne v kvadrátu na Mars republiky, což může přinést komplikace v dopravě. V médiích lze očekávat přestřelky mezi opozicí a vládnoucí garniturou.

29. – 30. září: Merkur v Panně vytvoří trigon na Uran v Býku. Tato konstelace zvýší objemy obchodů s výpočetní a komunikační technikou. V těchto dnech se mohou vyznamenat vědci a technici.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.