Velký krok Muradova a Sabiny z Love Islandu: Přemýšlíme o svatbě i o dětech

Pár se rozhodl, že konečně nastal čas dát první společné interview. "Snad ne poslední. Nemusím všude řvát a dokazovat, že jsem šťastný. Když jsem, tak prostě jsem. Začalo to všechno rychle, hodně jsme si sedli. Sabina má blízko ke sportu a můj život je sport. Je to člověk, se kterým můžu jít i na trénink," nastínil MMA zápasník s přezdívkou Mach.

Začátky jejich vztahu byly komplikované kvůli rozchodu Sabiny a Zbyňka Vlčka, kteří tvořili pár na Love Islandu. "Víc než na ten rozchod jsem se soustředila na Macha, takže to tak zlé nebylo. Ale jednoduché to nebylo vůbec. Se Zbyňďou už v kontaktu nejsem," prozradila Sabina. 

[chooze:article;value:502201]

​Machmud a Sabina se poprvé potkali v době, kdy ještě byla se Zbyňďou. "Poprvé, když jsme se viděli, tak jsme věděli. Myslím, že to tam bylo poznat už od začátku," řekl současný pár. "Nepřeskočila mezi námi jiskra, ale oheň," doplnil Mach.  

Mach Zbyňka nezná a ani ho poznat neplánuje, na druhé straně je ale situace jiná. Zápasník má totiž se zpěvačkou Monikou Bagárovou dceru Rumii, kterou by rád Sabině ukázal. "Právě se na to chystáme, ale nerad vytahuju osobní věci. Jsme teď šťastní a myslím, že budeme šťastní a milovat se ještě dlouho," řekl a Sabina dodala, že se na setkání s malou Rumií už moc těší. 

[chooze:article;value:500513]

​Jsou spolu jen několik měsíců, o společné budoucnosti se ale baví už hodně. "Bavíme se o rodině, spíš než o svatbě. Řešíme, co bychom si přáli do budoucna. Já svatbu moc nemusím, ale pokud je pro rodinu důležitá svatba, tak se nebráním. Dalšímu dítěti se nebráním," uzavřel Muradov. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.