Moderní bydlení

Velký milník pro princeznu Charlotte. V tomhle mamince Kate šlape na paty

[chooze:gallery;value:31458]

Princezna Charlotte letos oslavila už deváté narozeniny a z malé princezny se tak pomalu stává mladá slečna. S tím se mění i její styl. Charlotte se na veřejnosti naposledy ukázala v polovině července, když s princeznou Kate vyrazila na tenisový Wimbledon. 

Na sobě měla královsky modré puntíkaté šaty, které nápadně připomínaly ty, které její maminka oblékla na stejnou akci před dvěma lety, píše Daily Express. Podle stylistky Bethany Holtové jde Charlotte ve stopách Kate, která svým elegantním stylem inspiruje ženy po celém světě. 

"Přijde mi to jako velký milník. Z malé holčičky v šatech s kytičkami se stává slečna. Vypadala dospěleji," uvedla Holtová pro magazín People.

[chooze:article;value:565893]

Modré šaty značky Guess doplnila princezna světlými balerínami od Papouelli, růžovými slunečními brýlemi a také ručně vyrobenými náramky přátelství. Právě doplňky podle stylistky celý model oživily a devítiletá princezna díky nim nepůsobila až příliš dospěle.  

To, že se ale z Charlotte pomalu stává módní ikona, není podle Nicole Robinsonové, spoluzakladatelky značky Papouelli, žádným překvapením. "Princezna z Walesu princeznu Charlotte vždy dobře oblékala. Jsem si jistá, že čím bude princezna starší, tím bude její styl vytříbenější," řekla.

Princezna Kate s princeznou Charlotte fandily 14. července na finále Wimbledonu: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.