Velký návrat domů! Evu a Vaška už si Češi ale dlouho neužijí

[chooze:gallery;value:32972]

​Populární duo Eva a Vašek bývalo středem pozornosti, po odchodu do Ameriky o něm už moc slyšet není. Přitom se domů každoročně vracejí. Letos přiletěli v červnu a mají za sebou desítky koncertů po českých městech.

"Fungujeme tady normálně od června," řekla TN.cz manažerka dvojice Petra Nováková. Zpátky za velkou louži odletí už v září. Češi tak mají několik málo posledních šancí oblíbené muzikanty vidět na pódiu na vlastní oči.

"Jsou před námi ještě třeba Cheb, Kolín, Ústí nad Labem, Opava nebo Slavičín. Těch koncertů je ještě poměrně dost," pokračovala Nováková.

[chooze:article;value:515887]

Hudbě se věnují i v USA. Eva tam ale častěji vystupuje sama pod jménem Eva Adams. "Sólové koncerty v Americe už jsou naplánované hned po září," doplnila manažerka. Vašek bez manželky nehraje.

V minulosti se kvůli tomu spekulovalo o jejich rozpadu. To ale duo už před dvěma lety rezolutně popřelo. "Proč by Eva Adams nemohla posluchačům předvést, co se naučila na konzervatoři v Brně a rozvinula praxí za 30 roků zpěvu po světě a doma. Určitě je zajímavější koncert Evy Adams než koncert Evy bez Vaška," vysvětlil Václav.

Eva a Vašek v minulosti drželi vodní dietu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.