Velký návrat v Ulici: Střela Vanda je zpátky a začíná bojovat o Luďka

[chooze:gallery;value:33559]

​Málokterá postava vzbuzuje u diváků Ulice tolik emocí jako Vanda Voláková, kterou ztvárňuje Kristýna Hrušínská. Fanoušci seriálu jí nejprve nemohli přijít na jméno kvůli jejímu nedospělému a naivnímu chování, manipulacím a brojení proti Blance, Evženovi a Marii.

Když ale Vanda začala balit Blančina bývalého manžela Luďka, kterého hraje Vasil Fridrich, vše se změnilo. A kontroverzní postava si nakonec našla cestu k srdcím diváků, i když by zřejmě sami takového člověka po boku mít nechtěli.

[chooze:article;value:525270]

​Od března se v seriálu o Vandě pouze mluvilo, protože jen pár dní po svatbě s Luďkem odjela tajně do Rakouska vydělat peníze, které prohrála v kasinu. Luďkovi tehdy namluvila, že musí odletět do Kanady kvůli dodatečnému dědickému řízení po tátovi.

Jenže to se neustále prodlužovalo, takže Luďkovi nakonec po třech měsících došla trpělivost a rozhodl se za Vandou odletět. Jolaně tak nezbylo nic jiného než mu přiznat celou pravdu, aby neletěl přes oceán zbytečně. Šokovaný Luděk s Vandou okamžitě skončil a podal žádost o rozvod, byť se ho Vanda snažila obměkčit a vše mu vysvětlit. Marně.

[chooze:article;value:517889]

Vanda se teď vrací z Rakouska, aby o Luďka naplno zabojovala. Sází totiž na to, že Luděk po čtvrt roce vychladl, a doufá, že ji konečně vyslechne a vše si v klidu vyříkají. Udělá pro to opravdu hodně.

Bez předchozího varování ho přepadne přímo v jeho ordinaci, protože počítá s tím, že tam jí Luděk neudělá žádnou scénu a zároveň nehrozí, že by zůstala stát před zavřenými dveřmi. Současně má připravený celý repertoár prostředků, jak u něj dosáhnout svého a přesvědčit ho, že k sobě přes všechno zlé, co se stalo, patří. Podaří se jí Luďka znovu oblbnout jako kdysi?

"Na natáčení už jsem se moc těšila, kolegové mi občas posílali fotky z natáčení a ze zákulisí, což bylo příjemné. Jsem ráda, že jsem zase zpět," dodala ke svému návratu do Ulice herečka Kristýna Hrušínská, která se z obrazovky stáhla kvůli mateřství.

Jaký poprask Vanda v Ulici způsobí tentokrát, můžete sledovat každý všední den na Nově, nebo s týdenním předstihem na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.