Velký obrat prince Williama. Odhalil detaily o zdravotním stavu Kate

[chooze:gallery;value:35033]

​​Princ William je starostlivý manžel. Už několikrát prohlásil, že jeho rodina pro něj vždy bude na prvním místě, a to zvláště teď, v těžké době, kdy se princezna Kate léčí s rakovinou. Udělal ale zásadní krok, kterým výrazně změnil svůj dosavadní postoj.

Princ William se na dva dny vydal pryč plnit své královské povinnosti. Nemocnou Kate tak nechal samotnou nejdéle od chvíle, co oznámila, že bojuje se zákeřnou nemocí. Pracovně vyrazil na souostroví Scilly.

​Podle expertky na britskou královskou rodinu Jennie Bondové, kterou citoval deník Mirror, to ale naznačuje, že se Kateina léčba vyvíjí správným směrem. Princ tím údajně nepřímo říká to, že se Kate "cítí každým dnem silnější". To potvrzují i další odborníci.

[chooze:article;value:553677]

"Existují určité známky toho, že se zlepšuje, protože princ William vykonává více povinností, včetně odjezdu na Scilly," řekl podle deníku The Sun Phil Dampier. "Nemyslím si, že by byl někde venku, pokud by nevěděl, že je v pořádku," dodal.

Princezna Kate oznámila, že trpí rakovinou, už na konci března. Tehdy uvedla, že ji lékaři nemoc odhalili po plánované operaci břicha, a že zahájila léčbu. Požádala o soukromí a o čas na zotavení.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.