Velký plán prince Harryho. Tohle udělá, až se William stane králem

[chooze:gallery;value:31880]

​Když princ Harry vydal na začátku roku 2023 svoji autobiografii Náhradník, šokoval tím celý svět. Od té doby už několikrát naznačoval, že má dost materiálu i pro další knihu. Údajně se tak ale stane až poté, co nastoupí na trůn jeho bratr princ William, píše Daily Express.

"Myslím, že by znovu napsal o své rodině. Se svojí první knihou také čekal do chvíle, než zemřela královna Alžběta," řekla expertka na královskou rodinu Kinsey Schofieldová.  

"Takže mám pocit, že další knihu by vydal až po smrti svého otce. Zvlášť jestli si od něj William i nadále bude držet takový odstup," dodala. Případnou další autobiografii by podle ní mohl princ využít k tomu, aby si v Británii vylepšil svou "pošramocenou pověst".

[chooze:article;value:563162]

Harry už dříve prozradil, že ve své první knize musel vynechat téměř polovinu plánovaného obsahu, píše web New York Post. I tak v ní však odhalil velkou část toho, jaké to je vyrůstat a dospívat v královské rodině.

Zda by ale Harryho další kniha napravila také napjatý vztah s Williamem, zůstává otázkou. Jak připomíná magazín OK!, bratři se začali odcizovat po Harryho svatbě s Meghan v roce 2018. Harry si přitom Williama vybral za svědka.

[chooze:article;value:563010]

"Zpětně máme pocit, že ta svatba byla jedním z posledních okamžiků, kdy byli šťastní. Tehdy ještě vedle sebe vypadali uvolněně a přátelsky," řekl expert na královskou rodinu Robert Hardman.

V roce 2020 se pak Harry a Meghan vzdali svých královských povinností a odstěhovali se z Británie. Harry a William se naposledy viděli vloni v květnu, když prvně jmenovaný přiletěl do Londýna na Karlovu korunovaci.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate se po několika měsících objevila na veřejnosti (06/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.