Velký průšvih princezny Charlotte. Odezírači ze rtů zjistili, zda ji pokárali

Obyvatelé Velké Británie v sobotu vyrazili do londýnských ulic na tradiční přehlídku Trooping the Colour, která se konala u příležitosti oficiálních narozenin britského panovníka. Na velkolepých oslavách nechyběli členové královské rodiny, včetně jejich ratolestí. Když princ Willam s princeznou Kate byli na bohoslužbě, jejich děti celou událost sledovaly z nedalekého balkónu, kde na ně dohlížela prateta Sophie Wessexová.

Někteří z přítomných si všimli, že princezna se svou tetou během obřadu prohodila několik vět. Bylo patrné, že Charlotte, opřená o okenice, se u nich ošívala a rozhovor jí nebyl příjemný. Podle některých pozorovatelů totiž Sophie, vévodkyně z Edinburghu, malé princezně přikázala, aby si v klidu sedla. "No, řekla jí poměrně ostře, aby se posadila," tvrdili uživatelé sociálních sítí podle webu Daily Mail.

[chooze:article;value:509808]

Jenže podle profesionálního odezírače ze rtů Jeremyho Freemana vše bylo trochu jinak. Princezně začala být při sledování ceremonie dlouhá chvíle, a proto si přála, aby už vše skončilo. "Sophie, jak dlouho to bude ještě trvat?" měla se podle britského listu Daily Star králova vnučka zeptat své pratety.

Ta jí prý uklidnila slovy, že už ceremonie pomalu končí. "Myslím si, že už by to mělo být teď," odpověděla podle Jeremyho Freemana manželka prince Edwarda. Ze slov pratety princezna Charlotte však nevypadala úplně nadšeně. 

Tanečky a jásot. Charlotte a George to na korunovaci krále Karla III. pořádně rozjeli (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.