Velký skandál v Ulici! Objeví se nahé fotky Vilmy Nyklové

[chooze:gallery;value:33496]

​V seriálu Ulice není nouze o trapasy i vtipné momenty, které jsou jako ze života. Nevyhýbají se ani Nyklovým, kteří momentálně neprožívají nejlepší období kvůli zranění Vilmy Nyklové (Jaroslava Obermaierová). S psychikou akční Vilmy pořádně zamávalo dočasné upoutání na lůžko.

Přestože už babi Nyklová není v nemocnici a zraněná noha se jí pomalu hojí, stále to není ono. Nešťastná Vilma má bohužel nadále obrovské propady v psychice, protože si vyčítá, že je všem jen na obtíž. Výsledkem bude kromě jiného i prosba, aby jí Lumír (Václav Svoboda) přinesl z jejího bytu sváteční oblečení a boty.

[chooze:article;value:525188]

​Její syn ale při spěchu omylem sáhne po jiné krabici, aniž by zkontroloval její obsah. Díky tomu se k němu dostane matčin poklad – fotky z minulosti, z dob, kdy byla ještě hodně mladá a užívala si života. Odvážné fotky, kterými se rodiče svým dětem rozhodně nechlubí.

Když se shodou náhod právě tahle krabice nedopatřením otevře a její obsah vysype před Lumírem a Kateřinou (Martina Randová) na zem, Lumír jen zalapá po dechu. Jeho máti totiž na některých fotkách pózuje úplně nahá. Sice jsou tyto snímky z doby, kdy Lumír ještě nebyl na světě, jenže to není vše.

Pečlivá Vilma si samozřejmě fotky popsala, takže na nich Lumír najde nejen rok, kdy byly pořízeny, ale také jméno autora. A rázem je tu kauza jako hrom. Tím, komu Lumírova máma v Evině rouše pózovala, totiž není Lumírův otec, byť tehdy už spolu byli.

[chooze:article;value:515190]

Aby se delikátní situace mohla natočit, museli se scénáristé ptát herečky Obermaierové, zda by jim nějaké své fotky z mládí poskytla. "Scenáristé počítali s tím, že nám Jaruška půjčí pár portrétů, které uvidíme na kameru, a o těch ožehavějších snímcích se bude jen mluvit. Představa pana šéfrežiséra Stana Sládečka byla ale trochu jiná, a tak museli naši rekvizitáři krapet čarovat, aby tyto pikantní fotky vznikly. Samozřejmě s Jaruščiným svolením," popsala kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Sama herečka prý tak odvážná jako Nyklová zamlada nebyla. "To vůbec. Můj první film byl s panem režisérem Brynychem – Souhvězdí Panny. V něm jsem měla milostnou scénu, ve které jsem byla do půl těla. Decentní, ale na tehdejší dobu odvážné. Tuto scénu jsem natáčela s mým tehdejším spolužákem a láskou Josefem Čápem. A pak mě 'svlékl' pan režisér Weigl v Radúzovi a Mahuleně. S Naďou Urbánkovou jsme se koupaly v jezeře, kde jsme byly také do půl těla. Mně to tenkrát tolik nevadilo, ale ráda jsem to neměla," zavzpomínala na své natáčení Obermaierová.

Premiérové díly seriálu Ulice vysílá TV Nova od pondělí do pátku od 18:30. S týdenním předstihem je najdete na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.