Velký šok pro Marii Rottrovou: Někdo jí vrátil hodinky za statisíce

[chooze:gallery;value:33707]

​Rottrová svým fanouškům oznámila radostnou novinu, pátrání po vzácných hodinkách je u konce. "Děkuji všem dobrým lidem, mám zpátky svoje ztracené hodinky. Posílám pozdrav z Kopřivnice," napsal zpěvačka na sociálních sítích.

Většina lidí se nestačila divit. Nečekali totiž, že by velmi drahé hodinky někdo zpěvačce vrátil. "Tak to koukám jako blázen, nic není nemožné, raduju se s tebou," vzkázala kolegyni Leona Machálková. Nález hodinek brala řada sledujících jako důkaz, že čestní lidé stále existují.

[chooze:article;value:531924]

"Tak to je pecka, tomu jsem nevěřila, ale zázraky se dějí," napsala jedna z žen k fotografii zpěvačky. "Maruško, poctiví lidé jsou stále mezi námi, gratuluji," přidala se další z fanynek. Víc k tomu však Rottrová neřekla. "Ne, nemám k tomu žádný příběh," sdělila TN.cz ve spěchu, když zrovna byla v obchodě.

Nestihla tak ani objasnit, zda nálezce dostal slibovanou odměnu. "Moji přátelé, stala se mi nepříjemná věc, někde venku jsem ztratila hodinky značky Rolex. Mám k nim citový vztah, je to dárek. Kdyby je kdokoli z vás nebo vašeho okolí našel, ozvěte se mi, nabízím velkorysé nálezné," prosila před mnoha týdny Rottrová.

Rottrová se těšila na svůj velký koncert. Podívejte se na video (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.