Velký spor Hanychové a Soukupa: Ohrozil zdraví malé Rozárky, zuří Agáta

[chooze:gallery;value:29863]

​Influencerka Agáta Hanychová má svého expartnera Jaromíra Soukupa pokrk. Naštvalo ji, že ona dostala zákaz jejich dceru Rózu fotit na sociální sítě, zatímco Soukup ji vzal rovnou do televize. "Holčičky, já jsem ráda, že na instagram Rózu dávat nemůžu. Dozvěděla jsem se ale, že Róza byla celé odpoledne v minus deseti stupních na televizi Barrandov. Tím pádem ji přemísťovali venku a do toho jsou všichni nemocný," svěřila se Hanychová v jednom z instagramových příběhů.

Namíchlo ji, že Róza mohla velmi snadno onemocnět. Místo, jako je natáčecí plac, totiž podle modelky není rozhodně pro malé dítě tím nejvhodnějším. "Tohle osmiměsíční miminko místo toho, aby bylo doma s mámou, tak bylo na televizi Barrandov, protože to je přeci prostředí pro děti," řekla ironicky influencerka.

[chooze:article;value:535075]

​Do chování svých bývalých si rýpla ještě jednou. "Jinak my se tomu s Rózou smějeme, že zhrzenost těch mužů je opravdu příšerná, viď?" dodala Hanychová ve videu se smějící se Rózou. Letmou urážku tak uštědřila i svému bývalému manželovi Jakubu Prachařovi, se kterým má dceru Miu.

Jediným, na koho Hanychová pěje ódy, je její staronový partner Miroslav Dopita, kterého si na konci loňského roku vzala. "Když můj manžel Miroslav Dopita vidí moje storíčka, tak přijde raději s kytkou," pochlubila se Hanychová a ukázala, že Dopita se snaží selhání svých předchůdců alespoň trochu vyžehlit.

Nejsledovanější videa roku 2023: Hanychová, Nedvěd i Žilková a jejich životní etapy (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.