Velký strach o Zdenu Hadrbolcovou. V nemocnici leží už několik týdnů

Představitelka usměvavých maminek a elegantních dam leží v nemocnici už od Vánoc. "Ano, jsem v nemocnici. Ale už si nepamatuji, co se vlastně stalo. Už jsem to vypustila," řekla redakci TN.cz Zdena Hadrbolcová a vysvětlila, že na důvod hospitalizace si nevzpomíná.

"Není mi moc dobře, jsem pořád v nemocnici," dodala unaveně populární herečka. Se zdravotními obtížemi se Zdena Hadrbolcová potýká už déle, musela kvůli nim dokonce opustit roli Růži v nekonečném seriálu Ulice, který naposledy natáčela v roce 2020.

[chooze:article;value:476971]

Obavy o zdraví známé herečky sdílí i její kolegyně Jaroslava Obermaierová, se kterou se roky potkávaly při natáčení. Přestože už spolu herečky nejsou v kontaktu, Obermaierová zprávy o převozu Hadrbolcové do nemocnice potvrdila. 

"Já mám také zprávy, že skončila v nemocnici. Je jí holt 85 roků. Nevím, co se konkrétně stalo, ale Zdena už nehrála dva roky. Byla doma, takže se jí asi neudělalo dobře nebo má nějaké problémy. Už jsem s ní dlouho nemluvila a ani mi moc nebrala telefon, sem tam jsme spolu mluvily," řekla redakci TN.cz Jaroslava Obermaierová. 

[chooze:gallery;value:30039]

Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici. Podívejte se na video (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.