Vémola blbě kouká. Nabídli jsme mu dva miliony za rande v pekle, říká influencer

Jakub Smrek má za sebou náročný víkend. V souboji hvězd zvaném Clash of the Stars ho porazil Nathan Christian, kterého diváci TV Nova znají z reality show Love Island nebo Survivor. "V šatně jsem pak ležel a brečel. Bylo to hrozné, byl to nechutný zápas, fakt ošklivý," nese prohru těžce Smrek.

S tímto soubojem influencer končí. Ale spolu se svými kamarády chystá projekt Fackovaná, kde se budou lidé navzájem fackovat, jak název napovídá, nebo také zažít "peklo", což znamená zápas v telefonní budce metr krát metr pod pravidly MMA.

[chooze:article;value:492448]

A právě výzvu do tzv. pekla obdržel od organizátorů bijec Karlos Vémola. "Vémolu vyzývá k zápasu jeden z majitelů Patrik Pejcha. Nabídl mu dva miliony za to, aby s ním šel do pekla na dvouminutové randíčko, což má pan Vémola rád," nastínil Smrek.

"Tam se oba dva zavřou a budou se tam mlátit. Oni spolu mají soudní spory, Vémola mu dluží peníze, takže mu Patrik nabídl dva miliony s tím, že dá dolů všechny ty žaloby a nemusí mu vracet peníze," doplnil nabídku.

[chooze:article;value:494533]

Podle něj výzvu Vémola přijme. "Můj osobní názor je, že to Vémola určitě přijme. Osobně ho neznám, párkrát jsme se potkali v klubu a vždycky jenom tak blbě koukal. On má takový blbý zápasnický kukuč," uzavřel se smíchem Smrek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.