Vémola o setkání s neznámou dívkou vtipkuje. Lele však do smíchu není

U Vémolových byl v posledních měsících nezvyklý klid a Karlos se se svou šťastnou rodinkou náležitě chlubil. Lela Ceterová si mohla po skandálu s údajnou nevěrou s Rikou Fane oddechnout a s potěšením si užívat manžela, který ji zahrnoval dárky a pozorností. Jenže teď to vypadá, že má Karlos další průšvih. Po internetu totiž začalo kolovat video z jednoho z thajských barů, kde se bijec objevil po boku přitažlivé blondýny.

Fighterova reakce na spekulace o další nevěře však všechny překvapila. Místo vysvětlení, co se oné noci v baru stalo, začal Karlos s žerty. "Karlos Vémola byl prý v Thajsku načapán s neznámou dívkou. A je to venku, Lelo," napsal Vémola do svého instagramového příběhu, kde se vyfotil s roztomilou opicí. Do příspěvku označil i svou manželku Lelu a dal jí vtípkem najevo, že se o jeho věrnost nemusí bát.

[chooze:article;value:483870]

Přestože si Karlos myslel, že se jeho žena žertu zasměje, jí do smíchu úplně není, poslední dobou má starosti. "Já se strašně omlouvám, ale Lela tady lítá kolem dětí a nechce se k tomu vyjadřovat. Má nemocné dítě," zvedla Lelin mobilní telefon její přítelkyně a požádala, aby média nechala bijcovu manželku na pokoji, video Karlose s jinou ženou prý nechce nijak komentovat. Lela se rozhodla ignorovat i manželův vtip a na svém instagramu místo toho sdílela zábavné video pro ženy, jak si omluvit, že vypijí celou láhev vína.

První důkaz, že měl Karlos Vémola skutečně s Rikou Fane podvést svou ženu. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.